Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prešao je 60.000 milja, ne kilometara.
a u njemackoj se inace racuna u miljama?
koliko je preso i koja je zadnja?
Trulja.
nesto sa profila lp
90% korisnika OLX-a :)))
drug djese nalazi te i koja je zadnja
Imao sam priliku voziti njegovog nasljednika GT turbo, novu verziju. Auto je imao oko 700-800 kg, a motori su isli sve do 200KS. To je bilo nekih 17-18 godina nazad, omladina ludila za njima, zvjerka auto.. Masa raje izginulo jer su bili jako nestabilni na cesti, kasnije su odjednom nestali sa scene.
Kad amater misli da je dobar vozač zaglavi i sa tačkama (civarama), a ne zvjerkom kao što je ovaj rendžo. Poznato je da masa ljudi napravi belaj sa dobrim ili superiorno dobrim autom, ne kontaju da sa takvim vozilicama treba znati vladati.
Bog ti dao..
Renault je s ovim strojem napravio strašan posao. Thumbs waaaaay up!
bit ce sve skuplji, a i treba
ima isti na piku