Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje vise crpe ove prodavace magle i ublehe. A kad cujem ovo "zena, majka, kraljica" ospem se odmah. Zbog ovih prodavaca magle sva roba je skuplja barem 20 posto jer treba pretplatiti ublehu i onda preprati pare s njima. Toliko im je marketing bitan da od 100 reklama koje mi se pojave dnevno ne otvorim nijednu. U mjesec mozda otvorim jednu.
i oglasivaci bi konacno trebali da poslusaju krajnje korisnike i da shvate da sto vise reklama vidimo to vise taj proizvod zamrzimo i svaki put se sjetimo uze i sire familije i onom sto je napravio reklamu a i onom kog reklamiraju
I ti si k'o bitan za nešto?
Ulitam se od fraze žena-majka-kraljica
Cuj stručnjakinja...
To je poznata strategija zvana preko k….a (krila?) do neba.
Daobi ja vama stavam treba…
Ja puno volim žene...
Ma ženski uspjeh vrijedi najmanje deset puta više od muškaraca u njihovim glavama.
Samo im treba dat kite
Dobre kokare
Dosadne ste više.
hajmo na građevinu pa budite lideri, imate moju podršku čkapi vam materina!
ja imam pythona 25cm pa se ne hvalim po klixu
sad će i ban!
Da nije malo previše?
Mazneš Red Bull , i eto krila.
‘Krila’ su, zapravo, muški polni organi. Lako je sa krilima…
Kao da smo u srednjem vijeku. Naravno da mogu biti lideri, i bolji od muškaraca. Čini mi se da problem leži u ljudima kojima se ovo pokušava dokazati.
Ma kakva krila, dobro vršnjaka prislonit i lete one i bez krila...