Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo malo reformisite onu web stranicu na kojoj nema ni informacija, a ni grafikona kako treba.
I imaju tone ranjivosti, "script kiddie" bi je mogao oboriti hahah
Sarajevska berza u saradnji sa fondovima agencijom za privatizaciju FBiH mnogim ljudima je zagorcala zivot. Tajkuni preko skrivenih racuna kupovali su drzavne firme za sicu. Niz tih firmi je unisteno i dovedeno pred kraj. Saljuci radnike kucama a gazde prodavali zemljiste i hale.
Sarajevsku berzu je unistila pljačka fondova pod mujinom kontrolom koji su totalno uništeni. Dalje zakon je dopuštao istiskivanje malih dioničara po nefer cijenama koje su bile daleko ispod nominalne i knjigovodstvene vrijednosti. I naravno KOMVP je jedan od krivaca.
Imam sertufikate.salter dama kaze .cuvaj mozda ce ovo vrijediti.i tako iz godine u godinu.ovog ljeta kaze ma nevrjeyi ovo .al cekaj.dok vukovi ceakju is9red vrata i pitaju hos prodati.
Ogroman text, interesovanje prestaje na prvom pasosu...
u ovo globalno doba gdje ti je svaka berza na klik ruke sa svim informacijama i transparentnoscu, neko bi trebao trgovati na domacoj berzi, samo sluzi za malverzacije, firma u kojoj radim ima vise prometa dnevno od te berze.
građani u ovoj zemlji i finansiraju sve. od projekata, do plata onih koji su na budžetu. vlast ni na jednom nivou nije sposobna da dobije sredstva fondova koje nudi EU. maltene biju ko neće. a da bi građani kupovali vrijednosne papire, treba da imaju povjerenje u one koji ih plasiraju. u BiH nisam siguran da je to slučaj
Pojedini građani su odavno u talu sa opštinskim finansijama jer se "neko uvjek pogura"da se malo ""popravi finansijski""