Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode porcija ćevapa na cvaju...
Vala i neka će, taman da je nikada ne pojedem više. Kad pogledam šta plaćamo kod susjeda po 20EUR, čevap je za to poslastica!!!
sad ce komsije sa istoka i zapada zavapit 'to su nasi zajednicki specijaliteti'
@gooUser1729538109 nama donjeli cevape a vama gene ... posteno
Neće. Vaše odluke na nikakav način ne utječu na to da vaši susjedi prodaju čevape, kajmak, bilo što...
Ako ćemo iskreno, nije ni sarajevski ko sto je nekad bio.
Sav mi kromoir struho . Iz rogatice
čuj kasaba što vas pucaju kompleksi
A Hercegovački sir iz mijeha?
Vruce prase s raznja a mozei te kako i janje. Nema nista sladze. Kaki cevapi bilo nekad sad samo stomak zaboli ni cola vise nepomaze
A gdje je travnički sir? Svašta...
neka, mene sto se tice i treba, ali neka i stranih brendova. ja licno volim Burger King i KFC samo neka su halal certificirani i sve ok sloboda prava je u svijetu, svačije treba da se poštuje
najvjse bi licno volio kfc i burger king sto blize kuce : )))
a nije ni to neizvedivo : )))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Yravnicki cevap najbolji
Samo se moze zastititi cebap s gepgrafskim porjeklo..Cevap se ne moze zastititi.Niko nije ni probao ukrasti sarajevski cevap.. Radi turizma vecina stranaca misli da je hrvatski , a nije niciji!
Nek smo vala zastitili tu smjesu otpada, nadat se zivotinjskog porijekla, užeglog zacinjenog mesa karboniziranog te zbog toga primamljivog okusa i mirisa u prvih 2,5 minute konzumiranja.
Je li moguce da nema travnickog/vlasickog sira..?
ja tucem samo teletinu ispod saca
Sva jela na balkanu turskog i perziskog porijekla
jes jes svinjske pecenice najvise.
ImamJednuDomovinu nezz za tebe al ja obozavam gibanicu. Mozda si losu jeo.
Ne znam ali ja i kao djete nisam nikad cuo da se cevapi jedu sa kajmakom nego uvjek sa ajvarom pa sad isto ko pizza kazu orginal napolitaner vecina ljudi to uopste ne smatra pizzom
Ja kako znam, nikad se nisu sluzili ajvarom. Iskljucivo luk, i ponegdje pavlaka
A gdje su (hercegovacka) plaha, prsut i sir iz mijeha?