Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce komsije sa istoka i zapada zavapit 'to su nasi zajednicki specijaliteti'
@gooUser1729538109 nama donjeli cevape a vama gene ... posteno
Ode porcija ćevapa na cvaju...
Vala i neka će, taman da je nikada ne pojedem više. Kad pogledam šta plaćamo kod susjeda po 20EUR, čevap je za to poslastica!!!
Sva jela na balkanu turskog i perziskog porijekla
Ne znam ali ja i kao djete nisam nikad cuo da se cevapi jedu sa kajmakom nego uvjek sa ajvarom pa sad isto ko pizza kazu orginal napolitaner vecina ljudi to uopste ne smatra pizzom
A gdje su (hercegovacka) plaha, prsut i sir iz mijeha?
Samo da nam Bosanskog tornjaka nisu ukrali, i još po nešto, bilo bi super.
Kod nas domace skuplje nego strano,a isto se sve napucava hemikalijama ,nema domace ne budite glupani sve je to HEMIJA
sve turska jela
Tako je! Svaka cast!
Najgori ćevap
Da li je ovaj članak baš trebao da bude sponzoriran?
Nevisinjski krompir je hit, sjeme iz nizozemske,gnojivo iz rusije i kaze prirodni eko a odes prscu protiv insekta, protiv klijanja, kaze nije to nista.
To sto je nevesinjski ne znaci da nije prskan protiv insekata, za to moras traziti organski nevesinjski krompir i platiti adekvatno.