Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja da bi postala atraktivna,interesantna, mora imati infrastrukturu.To ova zemlja nema i dugo nece imati.Auto putevi ,zeljezice, aerdromi i jos mnogo toga.
Aerodroma ima i tu barem nemam problem. Federacija ima 4 a takozvana eres ima jedan polufunkcionalan,. Nama dovoljno
@Licemjer2 Sta mislis kakva je infrastuktura u zemljama Juzne Amerike,Vijetnamu,Tajlandu i mnogim drugim zemljama pa imaju milione turista,da ne pominjem Nepal i slicne drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najprije treba pokupiti smeće, i ono ljepota što BiH ima, nagrđeno je smećem. Poslije toga se može razgovarati o drugim stvarima.
Ovo se zove virtualna "hepo kockica" Eto kad zavrsi pandemija,...BiH može postati svjetski prepoznatljiva turistička destinacija......mozda za migraciju pacova ili guski izgubljenih u magli. A sta se to mijenja ili se promijenilo svih 25 godina prije pandemije i "moze" poslije pandemije???
ne dipr bogati... ubi dolare pune joj gace para kakav turizam
Asslick?
Šta ćemo ponudit, horde nadrogiranih "izbjeglica", lošu infrastrukturu i smeće gdje god žive ljudi?
Imali ste i projekat Promotion of Adventure tourism u BiH, nekoliko godina, sav uspjeh je bio da su oni koji su vodili projekat išli na sajmove avanturističkih turizma po svijetu i opet ništa, Kako došlo tako prošlo.
Znate sto kazem da mediji u BiH nisu na steani građana. Jesu tamo npr gdje ima malo politike al ev Borackl sve uzrupirali nema politike medini ne pišu o tome zagradili ko dedovinu
Novi projekat = budžet 5 godina, super!! Imali ste i prije projekat Promocija BIH turizma i završio je sa tri spota Enjoy BiH, ništa više!! Toliko o razvoju!!
Migranti su kod nas glavni turisti.
Ova izgleda kao female Dodik 🤣
ja mislim da se vi gospodjo drogirate.
NeMoze ljepse u Sadaka City dolazi Sadaka Tourist Guide !!! Aferim !!!
moze, al u ku*cu
A ko ce onda bacati smece i pjuvati na sve strane? I vikati STAIMA?
Pa sve se zatvara u Evropi samo kod nas selamet najavljuju oni sto nigdje drugo ne mogu prodavati suplju pricu. Ljudi moji dragi ko nama prosipa pamet. Na sta smo spali potomci kralja Tvrtka i kraljice Katarine.
Još samo da se ne sramotimo sa plastičnim bocama uz svaku, a starim frižiderima u svakoj rijeci. I da od oktobra ne maja smrdi svako mjesto kao najgora pušnica. I da na svakom koraku nisu šiša barovi kao da smo u Avganistanu. I da ne trešte cajke iz kafana. I da popravimo fasade. I zasadimo opet drveće u gradovima. Eto, još “samo” to, pa bi zaista i moglo biti nešto od nas kao turističke destinacije, a da se ne sramotimo.