Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aloooooo ,nije rat.... To je ubijanje civila ,bombardovanje neduznog naroda ,masakr ,rusenje i bombardovanje bolnica ,skola vrtica ,naselja ,vjerskih ustanova i svega sto im stoji na putu ,Gaza je sravnjena sa zemljom ,nije to rat to je genocid ,urbicid ,zlocini bez presedana...
Za lijekova im trebao kredit
Ajde pihni tu kahvu i kifeli na poso, okani se politike na sabahile
Sa A+ na A.. ovakav smanjeni kreditni rejting bi potpisalo pola europskih zemalja u kojima 100 godina nije bilo nikakvog rata pa opet mogu samo sanjati o takvom kreditnom rejtingu
U pravu si / vec dugo nisu vlasnici kolonija kao sto je Is NOT Rael vlasnik amerike i americkih poreznih obveznika.....
to nije rat to je genocid
Ovi u sred rata godinu dana i srozali im na A a Boznija u sred mira ima rejting B3. Korupcija je gora od rata.
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Dani su im odbrojani
Samo im daj novac i oni su mirni. Jel neko primjetio da Izreal nikada nije rekao nijednu losu rijec protiv Njemacke nikada ,ne sada ,nikada posle svega ili protiv Saudijske Arabije.
40*10 km oni ne mogu zauzeti! Koliko ono ima Liban, Iran??? Pitam za jarana
Realno, nema veze kolko Izraelska ekonomija pada: 10%, 20%, 30%... Sve ce to Americki tax payer na kraju nadoknadit.
Konacno neko ko upotrebljava meko tkivo ispod kostane haube.
Ljudi se bore s prackama dok ovi sa raketama tezine 10 tona
kojih 1200 ljudi? Pogledaj malo snimke i naredbe Izraelaca da ne smiju odvesti ni jednog zivog Izraelca. Hamas nije pobio 5% od tog broja, ostalo pobila policija Izraela koja je pucala na sve sto se krece.