Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek mu da pajdas Orban hebo li mu on podrijetlo
Zato je tu Osmorka da DoDicku prebaci te pare.
Gdje god viri neki keš, tu prvi pogled baca švercer, diler Mile. Naravno da ga opljačka, a ne zaradi. Po cijenu pada vrijednosti KM-a. Ovog lopova što prije uhapsit.
Zašto mi ne promjenimo valutu iz KM u Euro kada je KM fiksirana za Euro i isto dođe. CG i Kosovo su ih promjenili a nisu u Šengenu. Mislim da bi tako imali veće koristi u turizmu i bili bi dio jedinstvenog moneternog sistema.
Traktorasev pokusaj da i ovo uz pomoc amerikanaca opljacka. Banditu i familiji nikad dosta.
Manji entitet BiH je zadužen sa 10 milijardi bam. Dodikovo bogatstvo raspoređeno i četiri države i procenjeno na 4 milijardi Bam. Prije šest godina bilo jedna milijarda. Narode to vam je to. Dragan i Bakir će se brzo pojaviti.
Pa sta hoce traktoras??? On i familija su se toliko nakrali da ova suma koju trazi od centralne banke je nista. Zasto kada toliko voli sumsku ne da malo od opljackanog pa da pomogne svojoj najvecoj ljubavi??? Ostalo bi mu svejedno jos tri puta toliko.
Zato je tu Osmorka da DoDicku prebaci te pare.
rika na livadi nista vise....
Sto ne kaze otvoreno da mu treba lova da kupi sebi prikljucke za traktor, sigurno bi mu dali.
Ne jbe fin već uporan. Nažalost CB će popustiti
sto prije rasprodati entiet po federaciji i zavrsiti neodrzivi manji entitet. sa time ce biti uklonjeni i mnogi drugi problemi u drzavi Bosni i Hercegovini
MA KORNAKOVA JE UVELA SANKCIJE DODIKU, OVAJ MARFI SE ZAPRAVO KAJE ZA TE SANKCIJE NAJRADIJE BI OPRAO DODIKA, ALI NE MOŽE, OTIŠLO JE TO NA VIŠI NIVO. ZATO MARFI SVOJE SIMPATIJE ZA DODIKA I SNSD SVO VRIJEME PRENOSI PREKO CVIJANOVIĆKE. IZ OVE LJUBAVI RS NEPRESTANO PROFITIRA. JOŠ SAMO OČEKUJEMO DA ĆE MARFI NATJERATI ŠMITA DA ZAŽMIRI NA NOVE DODIKOVE ANTIDRŽAVNE POTEZE (DRŽ. IMOVINA, GAS, CIK...)
Dodik je odavno u budžetskoj buli, da mu FBiH ne pumpa svojih cca 400 miliona KM od indirektnih poreza u RS, oni bi odavno nosali gaće na štapu. Sad će novi sastav 8-ke (ministar finansija iz SNSD i direktor Agencije za ind. oporezivanje HDZ) omogućiti i dodatna preljevanja iz FBiH u RS. Možda tako i treba kad smo mi Bošnje glupi.
Sreća pa na čelu ove institucije još uvijek ima ljudi patriota koji vole ovu državu i brane njene interese, kao što je guverner dr. Senad Softić.
Mile znas li da u Sarajevu ima banjalučka ulica? Ima li kod vas sta nase?
Ja sam več odavno nagovjestio da če Rudonja svim silama napast na CB