Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije samo do kredita nego su i bankarske tarife; vodjenje racuna, transakcije jedne od najvisih u svijetu
Od kako je Selimovicka postala Guvernerka, jos samo na Klixu nismo citali o rasporedu poste po sluzbama u CB
šta kažu brojevi ? od uvjeravanja se ne živi
Naravno da je stabilan 80% naroda zavaljen kreditom od lihvara o drzavi i entitetima da i ne govorim. Onisu prekucali igricu.
Kad vidim ovog sa repovima Covebo Niksicevog odma znam kolko je sati.
Naravo da je stabilan kada ste ih na sve načine zaštitili pa mogu građanima raditi šta žele i kako žele! Jete li razmišljali da zaštitite građane od banaka=lihvara?
Naravno da je bankarski sektor stabilan. Kamatne stope 8% i u državi bez radničkih prava, ne daj Bože bolesti, uzmu ti sve uz pomoć "nadležnih".
Gdje je bolja kamatna stopa?
Kgk
Ovi ljudi ne ulijevaju nikakvu sigurnost niti kompetentnost. Vise od pola njih nemaju veze sa bankarskim sektorom. Uzas
Bitno je da kartel kupa građane brutalnim naknadama i da im je dvobit u stotinama miliona! Kriminal po zakonu.
Nadati se da stranci imaju kontrolu nad BIH bankarskim sektorom i onda sam siguran da ce isti biti stabilan. Sacuvaj me Boze, da bankarski sektor upravljaju politicari.