Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovoga mi nismo glasali
Sve je jasno zašto su nametnuli ovog lika po drugi put! Zatekao veliki suficit Novalića od stotine miliona, kredite diže redovno, a gubitak u EP BiH je 140 miliona KM. Penzije se ne povećavaju, i NIKO NEMA odgovora gdje su tolike pare!? Ljudima u lice govore sve je transparentno a KRIJU UGOVORE VELIKIH ULAGANJA!? GDJE TO IMA? Do Oktobra Nikšiću do Oktobra!!!
Nismo ni mi za Sejdu. Jel gadno kad neko drugi odluči umjesto tebe?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dok je bilo Fadila MMF niko nije spominjao! Ovaj otkad je dosao, samo zaduženja i MMF. Tako je bilo i dok je bio premijer 2010-2014.
Zato su ga i maknuli. Da poskupe struju, privatizuju aerodrom i bace iduće 3 generacije Bošnjaka u dužničko ropstvo. Znamo zašto je to tako. 5 slova, počinje na I završava na M.
Prodaj!Da se napokoj zaposlim ko covjek bez stele vec s znanjem!
da imaš pameti i obraza sakrio bi se
Nikad više Niksicu.
Dadni ostavku, moralni je to cin
Pa vi ste dosad sve prodali od Države , Patriotizma i Vlasti . Bojim se da ćete jos ove dvije godine mandata prodati i BH telekom i Elektro privredu ..
Otjerati MMF što dalje. To je pogana organizacija čiji je zadatak da zadužuje male zemlje i otima im resurse.
Ovom na licu (AI) se vidi da je neki zlocest decko (AI), uvijek mi je bio manje drag (AI).
ko ovo dovede? ni najveći zlotvori nas ne unazadiše ovako brzo.
Ovaj u pretproslom mandatu imao katastrofalne ekonomske rezultate, evo sad opet. Sto je Fadil napravio, napravio je.
dok je Fadil bio premijer MMF nam nije nikako trebao, kad prije ste uspjeli spiskati sve pare i zaduziti se vec, bruka
Da prodaju elektroprivredu a tek digli cijene struje....nisu jeli bunike.
Njiva, šikara VLADA FBiH NAREDILA UPRAVI ELEKTROPRIVREDE BiH: Za gubitak od 330 miliona okrivite Fadila Novalića Gubitak Elektroprivrede BiH za poslovnu 2023
Morž.
Pa neces sad prodati ali ces ih dovesti u stanje da ce se za 4 god morat prodati, zato su te tu i smjestili...
BH Telecom za nekoliko mjeseci u Direkciji Tuzla postavio par nepismenih na rukovodeća mjesta( direktora tu ne ubrajam)pozapošljavali žene, djecu k'o da im je babovina.