Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeca li se iko one papirne zelene marke
A papirne plave od pola marke
Sinalco i Buhtla za marku, ko beg.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nekad se za petaka moglo izac popit kafu sok i kutiju cigara popushit a sad s petakom ni do hale ne mozes otic
200KM
100KM
50KM
20KM
10KM
Bosanski petak a novac nam stampaju stranci i diktiraju monetarnu politiku...Robovi smo u svakom smislu i u mnogim oblastima samo ljudi to ne vide,ili ne zele...
cekamo hercegovacki
kakav novac kaka država, kreditna kartica i to na kriptovalutu je buducnost. a keš ce biti zabranjen kao sto ce biti ukinuta sloboda i slobodno kretanje. vjerovatno bez čipa i kreditne kartice neces moci ni u šumi divlju jagodu il gloginju uzbrati.
Ubuntu kontribucionizam - plan za procvat covjecanstva Novac je sredstvo za porobljavanje ljudi
Je li iko gledo onu plavu cvikerušu neko veče na N1, znam da je Sarajlić Asimova neka rodica. radi u centralnoj banci i piše sebi proizvoljno koliko zaradi po satu rada. Čo'ek donio pano metar sa dva na kom pise da je za nekih 20 sati rada uzela 23 milje maraka. Toliko o Centralnoj Asim Banci.
Fali kovanica od 1 fening! Da možemo dobiti kusur! Da nas ne mogu krasti!
Petakaaaaaaa vise bi volio da je ostala papirnata
Od kako je 5KM postala kovanica (sića) znalo se šta se sprema, od tad je krenulo nizbrdo sa cjenama
Serem ti se u to "Bosanski"