Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski mir fercera samo tako. Smirit ce im ekonomiju malo je rec.
Putler će od jake Rusije napraviti sirotinjsku Rusiju a bilo je budi se medvjed
Počelo pucanje po šavovima
Ova teta Nabiulina je proglasena za jednu od naboljih ekonomista u svijetu. Al eto ni ona kao Guvernerka ne moze pomoci Rusiji. Putin je obozava. Al dzaba.
Da, prilicno je uspjesna. Ali izgleda da ne moze ni ona sve sprijeciti.
Sta sada kazu obozavatelji BRICS-a na kamatnu stopu Centralne banke od 21% u dragoj Putinovoj Rusiji. Jel` se na toj kamatnoj stopi bazira potencijal BRICS-a. Sta se ceka, idemo u Rusiju da zivimo i placamo stambeni kredit po stopi, najmanje 22-23%. E, moji botovi poklopite se po usima.
Slijedi urušavanje ekonomije jer svaku dobit od kreditirane investicije će popapat visoke kamate. Da ne govorimo o tome da je Putko u nepunih 3 godine potrošio oklopa koji je cijeli SSSR skupljao 70 godina.
E moja Elvira.. :)
Sad će Mile od sirotinje tog entiteta dići koju milijardu. Mada mislim da njemu ni jednu jedinu marku nedaju. Znaju stanje sirotinje tog entiteta
Plate u RS su veće nego u fbih u kojoj hrvatski dio diže prosjek!
Od juce zapad ne prestaje :) nema vise nafta u dolarima i kolonijalnih poreza, valja radit i vise egepta u londonu neho kairu...
Šta uradi Putler svojoj zemlji,a šta će se tek pokazati za par godina.