Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A o penzijama..izmjeni zakona u korist penzionera niti rijeci...opet i opet razocarenje u vladu
barem godinu dana pricaju kako imaju spremne Zakone o doprinosima i porezu na dohodak, da bi nam sada rekli kako u naredne dvije godine planiraju iznalaziti nova rjesenja. Katastrofa!
Treba nam plan za unaprijed par dekada. Kad taj budemo imali bili bi na dobrom putu. Od vlade do vlade nije solucija to je krpljenje rupa.
Sa NJIVOM u bolju buducnost!!
Plan je da nas još zadužen za jednu milijardu zaokruže elektroprivredu ma 200 miliona gubitka a UKCS zadužen 150 miliona. Ovom tempom će to postići sigurno.
Niskicu, samo nista ne diraj nakon Novalica, sve ces pokvarit
Čuj zelena ekonomija,.. to je luksuz za bogate zemlje,.. sirotinja treba preživjeti.
Mislim da je njima bitan stanovnik bosne, pa prece im je ispuniti zelenu agendu masona koji su ih doveli u vlast
Sta je uspjela ova vlada Federacije, za mjesec dana su skoro sva javna preduzeća u njihovom vlasništvu najavila štrajkove, zbog robovlasnickog odnosa njihovih uprava prema radnicima ali bas radnicima a ne uhljebima,gdje prednjače kadrovi nip a,ja se bojim da ce ovaj put niksic ni kriv ni duzan izazvati Goru situaciju nego zadnji put kad je bio na čelu vlade Federacije
"Zelena ekonomija" Dokaz toga je Vares
Plan je zaduziti se. Ostavit dug iducoj vladi i govorit kako je ta nova vlada losa jer ima velike rashoda. banda trojnerska
Trojka je ISPUHALA, manipulacije i psihološke igrice za Djecu ne PROLAZE VIŠE kod Naroda, građana i glasača👎👎👎
Čuj Ekonomski plan Vlade FBiH!???? Do 2027 godine? Koliko ste planirali da nam unučad zadužite? Ja diletanata ljudi. Zbog publike da kažem da ni prošli nisu bolji. Jedino što preostaje je, pomolimo se.
ima da se plan ostvari kao i Minimalac od 1000 km od 1 Januara 2024 kao sto su Niksic i Vojvoda Vojin Tvrdili
Crna nam je Buducnost ako nam je Ekonomski Plan pravio Niksic i Vojvoda Vojin
Plan napisao ChatGPT.
Sve u svemu nista i samo odrzavanje vladajuceg stanja... Niti rijeci o "digitalnoj transformaciji" javne administracije, koja bi olaksala zivot gradjanima i pocela dovoditi drzavu na nivo 21:og stoljeca. Puno pricali, malo rekli