Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene interesuju vijesti iz Mongolije, Tajvana i jos par zemalja koje mi nisu nikad okupirali drzavu.
Porez na dobit je najnepravedniji od svih poreza. Drzava na taj nacin kaznjava one koji znaju poslovati. Drzave su veliki neprijatelji svojih gradjana jer im oporezuju sam zivot.
Države nisu neprijatelji nego robovlasnici! Sve države svijeta pripadaju vladi iz sjene, bankama, a banke žele novac. Mi smo samo ovce za šišanje i dobri smo samo dok možemo raditi i plaćati porez. Platiš porez na platu, od oporezovane plate platiš porez u trgovini, platiš porez na benzinskoj, platiš porez kod svake druge vrste kupovine i usluga...
zivio sam u Istanbuli poslovno 6 mjeseci u 2017 - super mi je bilo. zivio u Bomonti u top condo, sa tenis terenom, placeno sve a zapadna placa - zivio k'o bog a tada je Istanbul stavarno bio jeftin. 100 Lira je vrijedilo 30 i s tim parama si mogao dobro vecerati. danas, samo 6 godina poslije, tih 100 TL vrijedi 3 Eura. toliko o Erdoganu i turskoj ekonomiji.
Jesi li masku nosio?pregledaj pluća.
Zato sto se vodio islamskim poslovanjem i bankarstvom.Cilj današnjeg islamskog bankarstva je prevariti boga i ispuniti formu a ne prosperitet građana.Obicna banka ti ima EKS 4,3% i obradu kredita od 0,05% a ova druga nema kamatu ali ti je obrada 10% kredita lol.
Dokle god budu sjedili na dvije stolice lira će sve vise da tone.