Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspadaju se pred nasim ocima
Joj kad krene vracanje kredita iz Londona... bice veselo
Bulevar Nemoj tih krezzubaških fazona 120 KM sirotinje! Ukupni dug BiH iznosi 13,5 milijardi KM, a šumski krmetnjak u tom dugu učestvuje sa 48%. To je dakle skoro 7 milijardi koje je dužan Laktaški sandžak - a BDP je 9 milijardi -> (7 ÷ 9)= 0,77 (*100) = Ukupna zaduženost krmetnjaka 77% BDP-a. Samo Londonska berza je ove godine povećala dug krmetnjaku za 8% BDP-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neka ih Vucic pogura ili Kina ili Rusi, hahahaha. Fukaru nitko ne pogura, moze malo sadakica uz prljave poslove i tac.
ma u ovom mulju, samo se dublje guramo iedno drugo
...njima je jos u Daytonu odredjen rok trajanja do kraja ove godine,a onda idu na smetljiste historije kao entitet nastao na genocidu...konacne presude najodgovornijim ratnim zlocincima,najvece vojne vjezbe americke vojske na ovim prostorima,dolazak njemackog visokog predstavnika,usvajanje rezolucije o BiH u parlamentu EU,sve jaci uticaj SAD-a u BiH nam govore da se sprema upravo to.
Grizeš ruku koja te hrani. Da nije EU propali bi skroz jer smo u zavađi. Nije problem riješen odlaskom EU već pogoršan za sve. EU je civilizovana i složna što je dobro za nas. Hvala ti EU za sve. Nije nemoguće ništa da se stvori dobro kod nas. To uključuje dosta dosta rada na pobošavanju svih zakona. Nije samo kopirati zapadne zakone da ti zapad da kredit, nit je napredak izgradnja veličanstvenih zgrada i cesta.Napredak su čovjekova prava i sloboda.
Kad Ameri ukinu genocidnu rs onda ćete mahat ušima, tri dana ćete lajat i to je to
Kada britanci dodju po ratu kredita ...
Lahko mi je za njiha. Imaju oni ekonomskog džina srbistana iza sebe a ovi drugi putovnice.
Ja mislio samo mi imamo Fadila,a ono ovaj Fadil na kvadrat ?
Ma entitet je u raspadu Gospodara mi
Dezintegracija
Ustavni sud BiH donio odluku: Litvanci imaju pravo da traže 155 miliona KM – Ustavni sud Bosne i Hercegovine poništio je presudu Vrhovnog suda RS kojom su potvrđene presude nižih sudova, a kojima je odbijen zahtjev litvanske Ukio banke da im se prizna 155 miliona KM potraživanja od FG „Birač“ u stečaju, saznaje portal CAPITAL. Pa ovi nece imati za gaća.
Mora se zaustaviti bankrot RS-a....gradjani RS-a imaju pravo da zive bez da im neko tovari dugove na ledja koje oni nisu potrosili. Takodje cijela BiH ce osjetiti svaki i najmanji finansijski problem u bilo kojem dijelu
crna rupa
Političar da bi bio ok mora imati ovako glupu facu i dobro lagati! Svi su na isti kalup sklepani kao i komunisti, zar ne?!
Koji komunisti, oni što su probijali njemačke linije na Sutjesci, trijebili četnike po Neretvi ili veliki muslimani, pravoslavci i katolici koji su se obogatili na kostima ratnih žrtava. Sramota je porediti komuniste sa ovim sadašnjim, barem ne one iz vremena kad je Tito bio živ. I bilo kakvo pominjanje komunista u 2021. godini je besmisleno.
Ovo je vrlo lose po FBiH. Dok sindikalci traze minimalac od 1000 KM. Uskoro ce iz prelepe RS, dolaziti da rade u Sarajevo za 200 KM, snizice nam cijenu rada.
pokrenite fabrike bando ..privredu dizite ulazite u drzavu a ne u svoje guzice pogane
Prodajte sve za 10 milijardi i sjebite to pa da nas preuzme neka normalna država