Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"set fiskalnih zakona uključuje najoptimalnija rješenja" Rješenje može biti optimalno i to je onda "naj", ne postoji optimalnije i najoptimalnije.
Biće to usvojeno za radnike vjerovatno nepovoljno i sa nekim uslovima a, za izabrane političare dobro i sa mogućnošću da sa Odlukama i Zaljučcima povecavaju plate, a za radnike reforme fiskalnih zakona.
Kad se vrate s odmora.
Kila grožđa 8.50km, a plata 800km. Bježite narode iz ovog jada glavom bez obzira.
100% Idu porezi gore, sa 10% na 20%..
Antisocijalna demokratija ...
Ministar Čombe u misaonoj pozi. Da li na ćevape ili na burek?
vaskovic?
Divi mu cefa. Koji , duboko, intelektualni pogled.
Oj moja majko, vec 10g se salju nenakvi nacrti, prijedlozi i slicne izmisljotine, a nista se ni ne pomislja usvojiti. Hajde usvojite zakon da se oporezuju kladionice ;)
Kuku ti se nama. Uzmu vreću vrate filđan.
Harach harach rajo treba!!!