Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbujte to je rjesenje
Kome trebaju pare pored tri prsta ha ja
I jedite slamu .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zastavu u ruke I srbujte
To im je uvijek pomoglo hahhah ocekujem samo kad bankrotiraju da kazu ko nas ovo zavadi
Isto bi se dogodilo i s Federacijom da nema Hrvata ;)
rastezi gredu
Sta vas briga pored tolikog zlata sa olimpijade.
Sve ce to narod pozlatiti evo i u federaciji je vec treca generacija zlatnih kasika podijeljena ,potrose se...
Polagano manji entite ide ka recesiji, pa ce onda ka bankrotu i stečaju. Nakon toga obaveze preuzima federacija koja ce usloviti ukidanje granica. Scenario koji dodik odlicno odrađuje, zato je i izabran.
Stevandic kaze da ce Federacija pozajmljivati pare od rs. Stiglo zlatno doba kod Dodika. Cak u rs vecina ima sta i jesti. U narodnim kuhinjama.
kako je to lijepo sto se vas Vukanovic uvijek moze obratiti sa bosnjackih medija...
bas mi je drago
zivio dodik najbolji Bosanac jedino on radi na jacanju drzave BiH
Vole srbi dodu svog! Voli ga vala citava bih! Zivio dodo, da se nazivis
ako propadne RS propada i država, to treba svakome da bude jasno
Ni blizu... pare se kupe na jednom mijestu i po fixnim ratama dijele entitetima i Brčko Distriktu. Sad sto vi ne mozete servirisirati dugove i isplaćivati penzije, plate, doprinose i naknade jer ne mozete dobiti kredit. To je iskljucivo problem RS. Manje separatizma i "ne moze nam niko nista" a vise raditi na jacanju drzave BiH i pare bi krenule.
Skontajte sta vam je bitnije, plate svaki mjesec i normalan zivot ili prekodrinski projekt i gladna djeca
nego, sta bi sa onim tablicama sto ste printali rs?
A pasoš
Samo polako ide to u pravom pravcu....
Bošnjaci pravoslavne vjeroispovijesti koji sebe od 19 vijeka nazivaju Srbima su danas skloni inaćenju ali ostali Bošnjaci svih vjeroispovijesti ne trebaju padati na provokacije
Ekser po ekser se zakucava
Vukanovicu prestani sa obmanama. Duduk kaze da ga svaki dan zovu iz Kineske, Ruske, Madjarske ambasade i nude novac. Cak mu nudi i Trinidad i Tobago. O AV da i ne govorimo.