Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo muljaza od firme 😂
@naftalin čuj u svojoj floti, a jedan avion 🤣
@naftalin sletis u Frankfurt, oko tebe more Lufthansa aviona, London - British airways, Beč - Austrian airlines, Beograd - Air Serbia, Zagreb - Croatia airlines, sletis u Sarajevo - prazan prostor 😋🙈
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj ima jedan avion u floti, kakva je to flota, onda i ja imam jedno auto u kolekciji
Smijesno,zar sa jednim avionom uspiju letjeti na toliko destinacija???Ova sto daje izjave nema veze sa mozgom.
Tugo moja
Nećete izdržat do Nove.
Prije sam moro preko Austrian airlinesa ici u Paris presjedat sad idemo direktno nije lose..
Mislim, ko ce da leti u London? Malo ko dobije vizu ili ima 250 Eur za vizu... Uvedite liniju Sarajevo-Frankfurt ... svaki avion ima da bude pun.. ili za Stuttgart pa cak i Berlin.. Letite gdje ima dijaspore a ne gdje je "fancy"
Ovo treba u startu izbrisat sa mape dok ne bude kasno..
Sa ovima najbolje neletjeti. Kad nemaš para onda štediš na remontu. radi se samo minimalno kontrola
Koja kontradiktornost, vratili jedan od ukupno 2 aviona a uskoro letovi za Pariz !?! Gdje je tu mozak ? Nemojte mi govoriti da se i sa jednim moze letiti Rijad, Rim, London i Pariz, moze ali kada imas pare da u slucaju kvara ili necega drugog mozes iznajmiti zamjenski. Ide zima sa njima i magle. Ko ce sada shvatiti njih kao ozbiljnu komapaniju sa jednim zrakoplovom, niko ! Tako je zavrsio i B&H Airlines.
Ja ne bih letio s ovima da oni meni plate.
Realno skoro sve Aviokompanije u regionu su u velikim gubitcima , pa cak Adrija je skroz propala a drugi i da ne pricamo , Sarajevo je vezano na Bec i Istanbul i to su uhodane linije , jer skoro svi dolaze preko Beca ili Istambula i uvijek su ti avioni puni , ovo Fly Bosnia moze samo raditi ljeti sezonski ali i to je upitnik
@Pukovnikupenziji123 avioni su puni ma da ne znam kako karte ne da su skupe već van pamet
Flota od jednog aviona. Puno brate.
To su fine 3 linije, ko može da priušti. Ipak, nekako je žalosno kad pročitaš da imaju samo 1 avion. 😏
Ima li iko pametan u lingvistici da objasni razliku iznedju dvije rijeci ”iznajmljen” i ”unajmljen”. Vrlo cesto oni koji pricaju hrvatski grijese i kazu unajmljen u svakoj prilici.
Pa upravo to i pitam. Kada gledam oglase za stanove skoro uvijek pise unajmljujem stan iako ga ustvari iznajmljuje. Koliko mi se cini, uglavnom u Hr govornom podrucju. Znaci te dvije rijeci nisu sinonimi. Hvsla na odgovoru.
Tipican primjer BiH privatnika bez skole. Ulozis 100 KM u reklamu i to na nebitnim mjestima, stavis visoke cijene i cudis se sto niko nema interesa. Uz to imas katastrofalan servis sa iskompleksiranim radnicima. Paket zvani - unaprijed osuđena propast.
@bihdijaspora da, inace je skola bitna za vodjenje biznisa... pogotovo sa univerziteta koji nisu ni u top 1000 u svijetu