Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sila!
Ne dičim telefon,ali brate..imam Huawei Mate 20 Pro i telefon je zvjerka! Nemam zamjerke za Huawei sekunde jedne!
Pored broja komada bitna je i cijena proizvoda. Možeš prodati 500 milina komada ali da si u gubitku.
iPhone će polako ali sigurno početi da tone. Oni ne ulažu u svoje fabrike za proizvodnju iphone komponenti, i samo zahvaljući visokoj cijeni fiktivno se odzava (zahvaljući brendu). Takva politika možda je nekad palila ali više ne. Huawei je napadnut od USA sa razlogom, da mu nebi omogućili toliko brz razvoj, ali to je kasno. Isto kao što su sankcije uvedene Kini, jer u narednih 10 godina kineska ekonomija će prestići USA ekonomiju.
tačno, imaju možda slijedeći super proizvod a to su nekakve apple naočale i to je to
99% komentara vezanih za iPhone je od ljudi koji ga nikad nisu imali niti koristili, mi ćemo hvaliti jeftinije telefone, jer je to bolje, a iPhone ne valja jer ga ne mogu imati. Ne mogu ni ja imati Panameru, a nikad neće reći da je loša, dobar je i Passat petica, kao i Samsung, kao i iPhone, sve je stvar u dubini džepa, ali naš mentalitet sudeći po komentarima je zaista očajan.
Minusi govore koliki si retard iskompleksirani.
Nisi uopšte shvatio komentar, vidim da si ograničen, ali ima i pluseva, ko je trebao da shvati, shvatio je retardu ;)
Kinezi kupili, ta je 250 miliona komada...
Pa treba priznati da nije kineza ovi ostali bi nas derali sa cijenama ... kinezi su jaki ko zemlja
Niki dan sam vidjeo klip kako momcima vezu ruke i noge i bacaju ih u vodu da se udave pa nebi ga vise kupio njihovo NIKAD
Ko se imalo zanima za ove tech vijesti zna da se Huawei nikad nije prodavao na americkom trzistu. A druga stvar, cisto sumnjam da administracija Donalda Trumpa nadala da ce suzbiti prodaje njihovih mobitela ili da su uopste zbog toga uvedene sankcije na Huawei.
Joj teksta kljiksaškog hadžo... Niđe veze s vezom.
Kad vec koristite google translate, stavite link na originalni artikal...