Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo !
Hvala ti na savjetu i mi ćemo pokrenuti slobodarsku ofenzivu, protiv terorista preko drine!
Klikse, je li moguce da ja ne mogu koristiti iste rijeci kao Goouser82826151...????? vi definitivno radite za njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta kaze SDA jurisnik Faruk Kapidzic, aerodrom Sarajevo treba potopiti i napraviti jezero... zamislite vi sa kakvim ljudima imate posla kad je takav jedan u vrhu SDA
Jednom prilikom sam tri dana noćio u Hotelu Holivud na Ilidži, uz sve plaćene troškove od strane aviokompanije, zato što avion nije mogao letiti zbog magle..i na kraju otišao kući jer se situacija nije promijenila..lokacija iznad Visokog, koja se spominjala kao opcija za izmještanje aerodroma, je dobra opcija.
Kakvog crnog Visokog, ko bi se sa nasom infrastrukturom drndao do Visokog i nazad da leti, pobogu!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gradiće tu ki. Izbori 0uce idu
Pista se prosiruje i za BAYRAKTARE.
Ništa od koncesije! Pogledajte APTove oko nas. Džungla!
P naravno da ce pod koncesiju. Svaka investicija se radi da bi neko ukrao pare
"Prvobitna zamisao je da se izgradnja novog terminala finansira kroz javno-privatno partnerstvo" - to vam se drugari zove koncesija. I tako se to radi, na mala vrata i prodaja
A skoro su govorili neki tržni centar će se na tom mjestu radit.
Zasto neprvite avio konpaniju a moze se sve dobri ljudi da vode biznis!?
Tramvaj ili trolejbus bi trebao da ide do aerodroma kao u svim evropskim gradovima koji imaju aerodrom
Prvo se treba uraditi XII transverzala da ulaz na Aerodrom i Sarajevo na nešto liči
nasim parama cemo gradit nekome, tko ce aerodrom uzeti pod koncesiju. to vam se zove africki kolonizam.
evilbaby@ sta ti znaci to < tko>?
Pozurite prije koncesije. Trojka hoce kratkorocne pare od koncesije. Kad taj sto dobije aerodrom na upravljanje dođe,nece on marke ulagat!
I hoće da ga "iznajme" zapadu nakon tolikih investicija??????????
Radujem se sirenju aerodroma ali koja studija pokriva sigurnosni faktor? Sirenje preko entitetske linije u buducnosti ce praviti mnoge pravnoimovinskr probleme. Gradnja alternaticnog Visockog je i geografski i ekonomski i strateski opravdana a pokriva ZDK i KS
Samo gradite,u sarajevu ne dostaje puno toga u odnosu na prosječne evropske gradove,čistoća,stadion,autobuska i zeljeznicka stanica,kongresna dvorana,moderna sportska arena itd.
kraljevi idejnih projekata
Neka prvo srede prilaz aerodromu i da sklone onaj cgnlk. Ne razumijem ko dade dozvole da se oni objektiizgrade 2 metra od puta, kao da niko nikada nije imao u planu da se put prosiri.
jako lijep projekt. jesul samo razmisljali kako spojiti terminal A i B za putnike?