Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda semiti uzimaju sve...arapi kod bošnjaka, izraelci kod hrvata.
Čović nije mogao naći jačeg saveznika. Inače, iz Izraela i Libanona jako puno ljudi hodočasti u Međugorje. Ove sezone ih je baš puno bilo, čak jedan židov u Međugorju ima suvenirnicu te prodaje mirisno maslinovo ulje iz svete zemlje.
Kazu Covic ce za izbore a mozda i poslije nositi jarmulku.
Čiji je ovo mikrofon na sedmoj slici sa gradonačelnikom🤔,koja je ovo tv😉
To treba pokazati ovim sto su opljackali drzavu u ime vjere, sto se kunu da su veliki muslimani koji su oslobodili Bosnu a evo vidimo kako su je oslobodili.
Pazite Izraelci da vas Chovke ne zaebe opet pa vas iz Tek Aviva budu morali smjenjivati 🤣
A Aluminium se zaboravio Covicu?
Dobro je da nisu otvoriliu u ulici francetica jure
Skrivena poruka: bicete palestina.
🖕🖕🖕🖕
Ma nije ovaj svjestan kako ce ga legitimni nasukati .Vidi li on sta se desava sa INOM ukrali pola Peljeskog mosta
Š t a r e ć i ?
Interes interes interes!
Samo Izrael, ništa Palestina.
Čudni su puti Gospodnji.
Jeli ovo nesto na nivou drzave BiH ili se ovaj Covic pravi budala i organizuje nesto privatno ...u stvari on se ne pravi da je budala ...:(
on se pravi da je veća budala nego što je.hinja se uvlači svugdje da sječe vrpcu.da se uslikaj.a Kordić je postao dosadan slušajući ovog čobana
Čitiličar prešao na judeizam,..kakva kurvaaa,..
Jel ovo u Istočnom Širokom ili u Mostaru?
nismo mi covicu Palestinci, dzaba lizes jaj* izralecima. Do tvoje ideje palestinizacije muslimana na ovim prostorima nece doci, mozes da uvrces ustima jos 50 godina.
Zeljko Komsic-Jaser Arafat za sirotinju!
Nema veceg licemjerstva od dijela bosanskih katolika i ovih jevreja! Pa ko koga ovdje pravi ludim? Jedni ovima bacali pretke u holokaust lozionice a ovi drugi govore gnusobe o isusu. Jadni licemjeri da gori ne mogu biti i jedni i drugi. Razlog? Pogodi sta ih veze i dobijes lizalo!
Jevreji mu se smiju iza leđa i koriste priliku.