Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce fratar na otvorenju poste??,
Polijeva politicare svetom vodom u nadi da ce ih Bog prosvjetliti i sprijeciti da kradu i lazu, barem je to moje vidzenje
@dzubrivo svaka čast na komentaru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto se zove Hrvatska??
Kako nesto sto je vecinski finansirano od svih gradjana u Federaciji (50% vlasnistvo Federacije) nosi samo predznak jednog naroda ?
pomiluj ljudino
Pitao sam srce puno rana gdje je Andrijana, gdje je Andrijana
Ocito da na klixu ima malo pravih Mostaraca. Jel` pratar poskropio i naseg Niksica. A, Isusa ti pa Covic je doktorirao. Svaka cast. Koliko vas ovdje, osim botova, zna kako se to radi u Hercegovini, a ni sta se desavalo u Mostaru devedesetih godina?
Javne iftare od sada praviti samo ispred prostorija NS i SDP da polude totalno
Fino je vidjeti premijera Nikicu Šikaru u prvom safu dok ga pop pršće. "Hrvatska" pošta u 50% vlasništvu federacije, katolički pop i sekularno-liberalno-komunistička Šikara koji je tu da to uveliča... Nevjerovatno:)
Jel se Neka kosilica pričestio?
Nije problem neka ima Hrvasta posta, ali je problem sto ta posta sluzi za pranje para i posluje sa gubitkom. Ptice na grani znaju da HDZ izvlaci pare iz nje, eto je problem a najmanji je problem naziv poste.
E zamisli ti popa dovesti u postu
Peri deri a ne kvasi HP posta propada a oni prave milionsku zgradu
sta ce fratr na otvaranju poste.kod nas srba obicno kad se nesto ovako otvara tu je svestenik da blagosilja objekat.verovatno je i fratr tu zbog toga.u americi predsednik polaze zakletvu na bibliji,ako se zakunes bilo gde sa rukom na bibliji sud smatra to validnim svedocanstvom a u bh hoce da na silu naprave neku gradjansku drzavu.nece moci
Sve se ugroženo a svako malo hrvatsko ovo hrvatsko ono a ovamo na sav glas kukaju o ugrozenosti. Mene interesuje samo kada ce Sipa da preceslja sve ove firme po Hercegovini. Sve prijavljuju ili male prihode ili cak i gubitke a ovamo se hadzija uveliko.
Ima li posla 10 godina da ne izlaze nikako
Pa Hercegovina je u svacija vremena znala praviti bogatstva. Bili to turci Austrougari ili tko već . Hercegovina je uvijek znala kako da blaga stvara
Možeš zamisliti slike i prilike da hodža počne klanjati na otvaranju neke banke, zdravstvenog doma??? Mislim ima vrijeme i mjesto za sve ali sta ce fratar ovdje?
hrvatska posta u BiH,nigdje veze