Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba...A ne da kruze po Sarajevu oni jos iz vremena donacija Turske haman...
Svi kupuju elektricne buseve, jedino kvislinzi kupuju bjeloruske sovjetske trolejbuse koji i zicanu infeastrukturu trebaju! E to ti se zove povratak u sovjetsku proslost!
Zapadni gradovi za pola love kupe elektricne buseve najnovije generacije, a kvislinzi koji rade za susjedne drzave, bjeloruske sovjetske trolejbuse tehnologija 1960-ih!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apsolutno podržavam Štetu, nove trolejbuse i tramvaje. Ali, to nije dovoljno. Ova vlada nije završila nijedan NOVI infrastrukturni projekat. Južna longitudinala stoji, Prva transferzala ovim tempom neće biti završena ni za 50 godina, o gradskoj autocesti niko i ne priča. Nije dovoljno zamijeniti šine, treba praviti nove vrijednosti. SDA mafijaši su ljudima snizili kriterije toliko da se dive svakom napretku.
100%si u pravunza SDA
Kad bi SDA pitao oni bi ti rekli jesil ti kad vidio New Delhi kaze tamo ovce i krave hodaju po cesti moramo se na njih ugledat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Harise kad će ostavka?
i onda ih zaljepite cime stignete , fuj!
Sta te libo ne dajes svoje pare, samo kupuj
Moze li samo bez funjavih reklama po njima? puno kulturnije izgleda
Šteta prekuco opet
Vjerovatno ovi novi su pred kraj pa da ubace nove iz bijelerusije haha
Ima smisla ali po redu, prvo isplatiti unutarnje dugove koje ima KS
Ova linija do Vogosce je nepotrebna.Guzva ce biti jos veca a trenutno autobusi dobro rade
Samo Bjeloruske oni su kvalitet ; )
papak jedan pusti u promet kruzni tok u Boljakovom koji se gradio pola decenije i koji je kao zvanicno otvoren ali nije pusten u promet
Bravo Ministre!
'Sad je jasno zašto'
Ružni su, malo je reći. Tramvaji su lijepi, ali trole su kriza.
Novi trolejbusi su unisteni ljepljenjem reklama. izgubio se osjecaj da smo dobili nesto novo. novi trolejbusi trebaju biti svi isti,novi,zuti. ako ste u troli s reklamama a vani kisa pada, morate google maps paliti da provjerite gdje se nalazite. apsoluyno se nista ne vidi.
Vidi kako ima para kad se ne krade