Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vise treba gradit iako snijega ima 9 sati godisnje.
Malo izbori malo suplje
U ovakvom ambijenu skijam već 20-ak godina! Mislim da je ova slika iz Dubaija
Ima se - moze se! Nema se - glumi se....
veljko kolijanin gradi prvu ski dvoranu na balkanu anas direktor zoia gradi prtvu zgradu u stinjem dolu naravno u pruvatnoj reziji.
Eee cuj ravna. Ko ce se po ravnom skijat. Dobro nisu uzbrdo skontali.
nemoguce, zar se ne bi trebao graditi spomenik nekom vojvodi na tom prostoru
Sjedi jedan iz geografije., velika je razlika između Ravne planine i Ravne gore!
Gdje nađoste račun od 172 marke? Hoćemo li sad svi toliko plaćati?
Nemaju oni hljeba da jedu a ne uce skijati i to u dvorani
Haha, zato vi dolazite i ostavljate pare.
B R A V O...sta ce ovo biti, kiks siri pozitivu.
Ma samo nek se gradi u našoj Bosni i Hercegovini!
Ko aerodrom u Trebinju Milorad Dodik pravi dvoranu, eto dje su pare.
Ovi nisu normalni ili bolje receno da su pre-normalni i prave nas budalama. Pa od cijih para pobogu si. Dodo ima 2 aviona ovi, kao da su iz Dubaia dosli. Ma ko ce vam dolaziti i ko` ce to odrzavati. Naravno svi projekti, bazirani na lijepoj supljoj prici, ko` i teniski tereni u Banja Luci. Nigdje nisam cuo da je iko u cijeloj drzavi spomenuo investicionu analizu za bilo koji projekat:-(
pokrase drzavu, investiraju u svoju teritoriju i bogate se privatno, moze se reci da su bolje prosli na ovom svijetu od nas
Sjecate se policajca koji je neutralisao pakistanca na aerodromu i reakcije koju je to izazvalo? Bas kao sto sam rekao "isplivat ce i video sta se prije toga desilo". https://www.dailymail.co.uk/news/article-13679325 Kada da ocekujemo da klix objavi video? Vjerujem da ce mnogi i dalje braniti Z O H A R E ali neka se barem zna istina.
Drug ne smijes odustati od prosvjecivanja ovog polu svijeta!
Ma samo ne mogu da vjerujem do kojih granica ide ovo podrzavanje "brace" sa istoka cak i kada su psihopate, zlocinci ili BUKVALNO T E R O R I S T I u pitanju.