Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karta Sarajevo Istambul i nazad Turkish Airlines ukucam trenutno preko 730 eura, ovo kao da letiš na mjesec baš su presskupi. Za iste pare u Evropske gradove mozes otici bar 5 puta baš pretjeruju.
ne laži, evo sad sam provjerio i to je u KM
A izostavio si da Pegasus o kojem je članak za 100-150KM nudi povratne do Istanbula?
ma mostarski aerodrom je sletio najveci avion ; sto za ostale ne znam.. nema magle, kao na sjeveru.. zasto sletjeti na druge aerodrome van BiH, kad je tu Mostar
Pitaj Sarajevo, a bogami i DBv i spl. Sto moram letiti u Split ili Dubrovnik pored Mostara ili Sarajeva????? Sve sami strucnjaci" ta ce on iumrijet iso samnom u skolu"
bo.je vas istanbul vise, ima li ista zanimljivije
Teško. Avioni u Mostaru su poluprazni i pitanje je kad će postojeće kompanije otići sa aerodroma.
Doce pegasus i pobjeci glavom bez obzira
Doce i pobjece glavom bez obzira
Mostar Blagaj Ljubuski Trebinje Pocitelj, uzivace turisti
Otvorite im još koju liniju za Zagreb, malo im je jedna kakav Istanbul.
Sta je, smeta Zagreb?
Bravo za gospodina Marka.
Toliki turistički potencijal HDZ lhopinaši na aerodromu Mostar nisu iskoristili a uzimaju novac sa budžeta. Povezuju nazor sa Zagrebom a nikakve koristi i računice nema.
Mogao bi i moj caca biti ziv ali njije , umro je!
Pegasus je iz BiH preskup. Ali sad već srećom imamo više izbora destinacija i avio kompanija, pa eto, nek im je sa srećom.
Pegasus je niskobudžetna aviokompanija, kao i Wizzair
Stavite u Tuzlu, kakav crni Mostar
Kakva crna Tuzla,Hercegovina je Kalifornija.
kupovna moc Hercegovine moze ovo pokriti Tuzla ne moze, Pegasus i Turkish su sada u 5 deka nije to ko prije jefitna karta.
De nek prvo pocne letjeti iz Tuzle, pa se onda moze mastati o drugim bh. aerodromima...
Pa svaki aerodrom za sebe dogovara letove . Tako da opaska ne pije vode