Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka...
Dobice i Hrvati autoput
Jasambolabola a tebi se ne stedi 5 milijardi maraka?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
7,2 kilometara autoputa grade od Augusta 2018 do danas i još nisu gotovi!!!? 7km za 3 godine? Ohh allahu dragi, puknut ču od smijeha! Znači 70km novog autoputa za 30 godina?! 200 km Vc autoputa koliko još fali da bude gotov, bit če gotovo za 90 godina!!!!! Znaci od nas svih sto ovo citamo, to niko nece doziviti.
bolje i to neg tito 0 kilometara kroz Bosnu al zato 1000 kroz srbiju i hrvatsku
To kinezi naprave u jednoj smjeni
18 po 18 u narednih 118 godina mozda neko ode na more vozeci se samo autoputem
Koje kite ovi novinari koji za kintu fale ove što vijek prave put.
Ko sad nesto
3 radnika i jedna lopata..
znači svi naši izvođači III ili IV ruka ,toliko o poštenju i poštenim namjerama,ne želim biti anti element ali se moglo urediti na načina da naši podizvođači postanu izvođači i sami time zapošljavamo naše ljude s višim plaćama i višim doprinosima,ovako kokošarimo i varakamo sebe i državu,javna nabava je rastezljiva stvar,ako mogu svjetski giganti u nas harati,možemo li mi malo pokazeti zube,..
Naši "izvođači" nemaju organizacione, tehničke niti finansijske mogućnosti da rade iz prve ruke
možda treća generacija doživi da u BiH budu gotovi ovi Autoputevi
Pa ovaj Hering sto god radi ne moze ispostovat rokove,a rade sve. Kad ce.uspjet da ispostuju ili da im se kao i svugdje u svijetu naplacuju penali za kasnjenje. Ali za njih to ne vrijedi.
U ljipoj zemlji sa sve manje stanovnika, brze magistralne ceste su rješenje. I da uživaš u vožnji kad ti je prosjek brzine oko 80. Sigurnije od parcijalnih rješenja, podnošljive za privredu. 50 tunel na magistralnim cestama, mogu skratit krug radnih sati u hiljada a.
cirkus, bolje da ne pisete o ovoj sramoti...
Kako li je Božo Talić dobio prezime.
Svaki drugi dan sa istog gradilišta, klix tj hepok bi mogao imati i artikle sa drugih mjesta
Nije mi bas najjasnije, napravi se kroz posavinu slijepo crijevo, napravi se most, ali nema carine, napravi se i ova dionica, ali se nece koristit dokne bude most itd. Previse slijepih kolosijeka.
Ne daj Bože na gradilište na sjeveru, u TK. Spajajte hercegovačka sela, tu živi puno ljudi.
hering hrvati, euroasfalt bosnjaci j380 ti te javne nabave
Povežite Sarajevo sa evropom, ebo vas kamenjar