Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
emirati, dubai i ostala njosre nisu podrzali rezoluciju o Srebrenici vozdra
Odavno svijet više ne funkcionira vodjen pravdom i moralnoscu. I kad pogledaš kako su glasali vidis da još jedino tzv zapadna hemisfera se koliko toliko vodi tom nekom pravdom.
Probudite se iz vaseg djecijeg sna, svjet nikada nije imao veze sa moralom. Svi moraju da zive i cak prezive, svi moraju gledati na svoje interese, i samo tako svjet funkcionira. Podpuna moralnost je svakako nemoguca i nedostiziva, za to bi tacno sve o svima moro znati, da bi mogo moralno odluciti. A to je nemoguce ...
E zvog ovakvih su cijene nekretnina i stanarine otišle u nebo. To vam je onih 0,001% koji uzimaju sebi kajmak iz ovakvog sistema i zbog kojih je ovaj svijet sve gori i neuredjeniji.
Pitajte ga zašto taj hotel Burj Khalifa nema kanalizacioni sistem, već svu kanalizaciju voze cisternama u pustinju i tamo prazne u pustinjski pijesak. Zašto nisu izgradili cijevi do pustinje s kolektorima za bio prečišćavanje, zelenilom i slično. Druga mogućnost bi bila da se kolektori grade u moru i tamo prečišćava sve daleko od obale. Nije to jeftino ali bar oni imaju para !
Cim procitam Khalifa odmah mi je asocijacija na nesto drugo,a ne na zgradu :)
moze li pomoci palestini dda rat stane, obnova
super ljepo sa sve vise ljudi da dolazi da naseljavaju srbiju hrvasku s tim i vjeru islam da šire
Religija im novac. Pohlepa i pad ljudskih vrijednosti slika svijeta u nestajanju.
a dali je to drzavna imovina hahaha , samo bih pliva na suhom , svuda investicije samo bohno dize zgrade
Fujjj. Ide s Trumpovim zetom. Zemlja je jedina pravda.
Dok je kriminalaca zivjece i Dubaji
kad imas milione lako je briljirat!
To ti imao milione pa znas?
Ja mislim da će i on u mezar samo s ćefinom, zato je uzalud krečio :)
Onda najbolje nista ni ne raditi, samo se izlezavati jer eto svi cemo u mezar samo sa cefinom. A sta ces do tad?
Veliš para nikad dovoljno ha? Eto štaš......
POSTO JE ON KUPIO BLUESUN HOTELE JADRANA DALI NJEGOVI IZVRSIOCI PRATE KOJI JE IZBOR NAPR MESA U TIM HOTELIMA .UZECU PRIMJER U HOTELU ALGA SMO BILI SAD POCETKOM 6.Mj ZA RUCAK I VECERU SAMO SVINJSKI REPERTOAR ZA JELO A IMA NAS KOJI TO NE KONZUMIRAMO ODBICETE LJUDE IZ BOSNE I OSTALE KOJI NE JEDU SVINJETINJU
Ne laži, ima svega za svačiji ukus. Istina cijene noćenja su im preskupe kao i sve ostalo tamo....
lazes druze, bio i ja u Algi, meni je savrsen
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.i. emirati