Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo. Neka se samo gradi
Trebaju produžiti od Prijedora do Bihaća da se povežete Krajina sa Sarajevom.Vlada USK i Vlada FBIH ovo vam je odlična prilika
Kineze će navedena dionica koštati oko 330 miliona eura a kroz koncesiju gdje rs nadoplacuje razliku u predviđenom prometu, zaraditi skoro milijardu za 30tak godina. I ja bi gradio pod tim uvjetima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo RS. Ceste FBiH ne znaju ni rupu zakrpiti.
5 godina se vodi kao u izgradnji i treći put sa istom kineskom firmom objavljuju početak radova. Munjevito nema šta, ali papci nastavljaju nasjedati na istu vijest
Uporedi sta se do sada izgradili. Ne zuri. Kad zavrsis sa parizerom
Ovi za kifle nemaju!!! Može autoput, samo ako kineska banka bude otvorena u BL!
Pred svake izbore počinju praviti ovaj autoput. Isproban recept...
Da RS ne izgradi, niko ništa nebi ni izgradio u BH.
Sad ce bit ona "dok Tuzla radi Krajina se gradi"...
Dodo je vise napravio za Krajinu nego svi federalni politicari.
Hahaha, I Benjamina ce uredjivati fasade i cistiti groblja partizanska. Uskoro, u osvit izbora!
Put svile!
Hvala sto gradite Bosnu
Nema sta. Svako gradi svoj dio i svima dobro
Da al to je sve bosna. Dodik je bosanac.
ala se ugradih.....
To je onaj kriminalni ugovor sa kinezima. Troak radova ispod 300 miliona a RS će vraćati 30 godina po 30 miliona to je 900 miliona. Takvi ugovori će sruiti RS a ne prijetnje bosnjakih političara.
Jest ali će im džepove napuniti, zaboli njih za RS!
Izgradnja autoputa B. luka-Prijedor pocinje 1 oktobra a zavrsava se i pusta u saobracaj 7 oktobra.
Put ide kroz sred bosnjackog naselja u Kozarcu
Pa šta, poznaješ li ti uopšte teren, kuda da ide da se penje na Mrakovicu na Kozari ili da probijaju tunel kroz Kozaru da obiđu Kozarac? Sve do Kozarca i dalje su srpska naselja pa ide i preko tih naselja! Šta su trebali prilikom trasiranja autoputa gledati ko je koje vjeroispovjesti., svi će dobiti pravednu naknadu za eksproprijaciju oduzete zemlje tako da ne pišeš gluposti.
IZBORI !!!
Tuce Kinezi klepit lovu,napravit ce za dvatri mjeseca...