Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve navedeno odnosi se na mostarsku pedijatriju
doktori,sestre pedijatrije -nekada i danas,nebo i zemlja,niko iz obijesti ne dovodi dijete,ali pravila....pravila....bez uputnice/cak naknadno iz hitne/ ne moze,ali mozete platiti pregled/iako dijete ima zdravstveno/,vecina ih ne zna staviti braunilu ,ali uporno bodu /mrcvare/dijete i na kraju odustaju,krv -bodu arteriju, dovode se ...znamo ko,jos gorih iskustava mala tona.....jadno gdje i kako je pala H.zakletva....kultura/nekultura/-znanje/neznanje/....90%navedenog u zagradi
Većih lopova od ove dvojice hercegovina nije imala.Zašto Sipa šuti? Narod nam se iseljava da bi ovi mogli finacirati svoje skupe ljubavnice?Zašto?
Kad ce se ova vlada HNK sjetiti da nešto da za djecu, porodice, vrtiće, škole?? Socijalna politika, helooo?
Znaci pored toga sto trose nase pare u hrvatskoj, imaju veci priliv u budzet, kazu vlada osigurala novac, al ustvari kredit na ledja gradjanima. E svaka cast.
Ima li sta za Sebiju? Nesto sam cuo da joj je muka od nekih diploma - nesto hehe.