Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim
aferim za građane, Šteta je samo digao kredit za prugu i tramvaje i fakturisao ratu kredita na građane Sarajeva .Mi to plaćamo haveru
@raja sa kaldrme.. Placao si i za vrijeme SDA a nista nismo dobijali, samo punili njima u dzepove. Ovako bar turisti kad dodju vide da nismo u kamenom dobu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo za Adnana Štetu. Za neke neka uzmu šta za smirenje .
Bravo za građane Sarajeva ,oni će vraćati rate kredita koje je Šteta digao i fakturisao na njih
Kakav jazuk bolan nisi bio. Mi to plaćamo.
Nek nisu ruski
15 za 70 miliona a ostalih 10 za 60 miliona. Ovdje nesto smrdi?
De vise regulisite vozace trolejbusa i tramvaja, 90 posto ih tipka na mobitelu dok voze, ugrozavaju narod. Druga stvar, unesite gps i napravite aplikaciju da ljudi znaju da li im se isplati cekati. To ne kosta puno, a popravilo bi situaciju uveliko!
od SDPa koji je nasljednik KPJ ov o je na nivou kada je KPJ oprala zastave SFRJ na SIV-u. u svim drzavnim segmentima su maksimalno zakazali od kako postoje
6 milijardi novog duga MMF a, povećanje struje bošnjacima BiH da Kahasaba imala žute Tramvaje. Napravimo sebi entitet ovog tokuta Ilidža -Ilijaš-Vogošća.
Sve ugovore sa zapadnim kompanijama iz Austrihe,Njemacke,Svicarske podrzavam i oni su ok,kvalitetni proizvodi.A Turska,Kina,tajni ugovori to je ofirna pljacka i korupcija uz to upitan kvalitet.Navalite botovi,naprijed.
Apel za sve vozače tramvaja i trolejbusa,a znam da ćete čitati. Počnite paliti klima uređaje kojima su opremljena vozila,molim vas.
Bravo , samo naprijed . Obnavljati,ulagati i da uskoro izrastemo u modernu drzavu .
što nam stranci kredite uz kamate šalju ,a trojka zaduzuje jos nerođenu djecu
SDAovac "Mi to placamo" Placali smo i ranije, samo nismo nikad nista vidjeli.
4% SDAovaca glasalo na anketi
Zahiraga na aparatima
Naj losiji standard za radnike je u Kjkp GRAS , pozivaju se na tuzbe radnika a svi tuzili javne firme i institucije , radnici u grasu nisu dobili regres od 2008 god , naj manju platu primaju po kolektivnom ugovoru gdje 52,16 % postivanje tih ugovora prema radniku a da o ostalim uslovima rada nepricam , tako da je Adnan Steta i direktor grasa 0 negativna za radnika !
Top izgledaju, daj taj neki moderni dozivljaj citavog grada .
Al zato BKM trolejbusi loš kvalitet i vise od pola ih neradi zbog kvarova i isporuke dijelova ! Bacene pare
Da. Bas se tad znalo za rat u Ukrajini .