Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo neka reklama za e-cigarete? Zar ne bi ovako nesto moralo biti zabranjeno?
ovo nije sponhorosani članak :) hahaha
Pročitajte 'Konačno nepušač' i prestaćete pušiti. Autor je Allen Carr.
Nema alternative. Zguzvaj kutiju cigara bez razmisljanja i nemoj vise nijednu uzeti u ruke. Evo me 13 god ne pusim.
Skoro 100% može da utice na prestanak pusenja. Hahahhahahh
Pusi se jer se ovisno, a ovisno se jer se pusi.
Ono vaping je jedini siguran nacin za ostavljanje cigara. Kad prigusti povuces 2-3 dima i to je to, a moze se smanjivati i kolicina nikotina u onoj tecnosti, na kraju koristiti "nula" samo da dimi. Sve ostale metode nemaju ta "2-3 dima", moras pusiti dok zavrsis, ali treba probati sta god radi, moze biti da nekome godi nesto drugo.
bolje pusit nego trudan ostat
Umjesto heroina koristi amfetamine
Snus je zakon! Za dva dana se prestaje cmarit i stvara se osjećaj gađenja prema svim vrstama dimova. Ali je dozvoljen samo u Švedskoj - sa Snus-om su uspjeli postotak pušača svesti na 5%.
ja sam prestao kad me srcani opalio, pametnom dosta
Treba samo imati mozga i neće biti pušača više...
Kakva je ovo reklama? Normalne cigarete uništavaju pluća, a e-cigarete dušnik!
ne zelim i tacka
Zavaravanje samog sebe, ako ti se pusi, zapali i to je to... Ja sam pusac od svoje 24-25. godine ... Pusim jer cejfim. To je to
Pušiš jer ne možeš prestati. Ne zavaravaj sebe