Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moderni Robovlasnik.Idol nasim Demokratskim gazdama.!!!!
@Kifla2020 kakav robovlasnik, o cemu pricas, pate u amazonu astronomske, radnici imaju sve beneficije
Hoce li traziti bijeli hljeb kao ovi nasi smradovi
Sad njegov pomoćnik šalje njegove stvari kući u 9 različitih kutija.
Što se tiče 'profitera Bezosa'... kad poručiš tehničke stvari sa amazona su jeftinije 30 posto, da ti stigne na prag iz EU nego kad kupuješ lokalno. Ebay je jeftiniji od amazona ali amazon ima definitivno niske cijene nego igdje. Primjer samsung ssd drajv, eto ukucajte u tražilicu, duplo jeftiniji nego kod nas.
lafo beskučnicima će se bavit
Ovaj puko ko kokica.
Nek samo zaposli nekoga iz stranke i bit ce najsiromasniji.
Bezos kupio Washington Post i baš te novine pišu o njemu: to je kao kada Avaz piše o Radončiću, naravno sve u superlativu. A zašto je Bezos kupio Washington Post?! Što će tako uspješnom biznismenu novine?! Naravno, da bi kontrolisao medije i javno mišljenje,
... da bi ulio čitaocima Washington Post strah u kosti brojeći corona slučajeve, te propagirao Online kupovinu iz "sigurnosti doma", a kupovina (gle čuda) preko Amazona. Time se zatvara krug zarade samo po tom pitanju, a gdje je još niz drugih projekata
@kolorit Eto Washington post je jedina novina u SAD pa on sam kontrolise javno misljenje u zemlji od preko 300 miliona stanovnika. I samo Bezos posjeduje novine, dok su sve ostale narodno vlasnistvo ili sta vec.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što se sekirate, evo i na Spiegelu udarna vijest Bezonja. Dakle, mediji su diljem svijeta u trendu kolektivnog potonuća
hahahaahahaha joj ovih komentara ko god malo vise uspjeha pljuje se. aj drugovi mrs na posao valja 450 km zaraditi a ja cu u njemackoj 1300.
@DAN123 Pa ti živiš na rubu siromaštva u Njemačkoj, jer prema zadnjoj statistici u DE porodica mjesečno potroši cca 2.100 eura na režije i konzumentska dobra, bez troška kirije. Dakle ili si bio loš u matematici, pa si prihvatio tu platu u DE vođen poređenjem sa bh standardom, ili od svog jada trabunjaš po klixu
Da bi ti bilo lijepo u njemackoj trebas da imas 9-10 puta vecu platu od prosjecne u Bosni,i tad bi se morao stisnuti dobro da ista doneses kuci.
Taman kad pomislis da ce biti lakse nakon sto krepaju Soros i Bili Gejc, a ono izroni novi “filantrop”. Mamu vam filantropsku.
E baš mi je drago, od one prve vijesti još nisam mogao doručkovati ni kafu piti. Kontam neće biti više na rukovodeće mjestu pa propašće Amazon pa šta bi ja onda. Uhhhhh dobro je odo jesti i kafu piti.
Dodji kod nas u Bosnu, za pola godine neces imati marke pa te zaposlimo u jedan fin trzni centar na kasi
@ALEX_MANUTD On da dodje u Bosnu i pocMe raditi na kasi, za pola godine bi bio sef te filijale. Ko je smetao tebi ili meni da 94 osnujemo amazon? Niko, samo nam nije bilo ni na kraj pameti takva vrsta biznisa. Ko nam smeta da danas smislimo neku ideju i pokrenemo novi biznis. Niko, samo sto nemamo ideja ili ne znamo kako ih ostvariti.