Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBLEHAŠ
Dubayi trziste .preko Holandije .za Sarajevo i natrag je isprobano otvaranje trzista.
Sjećam se kad je Konaković kao premijer KS pričao o uvođenju koncepta Smart City u Sarajevu, pa šmugnuo sa pozicije. Isto tako je Adnan Delić pričao o izgradnji peletare i uvođenju ekološke policije, pa šmugnuo sa pozicije. Jedino što je zajedničko za sve njih je što iza njih ostaju planovi i pustoš, a ničim konkretnim se u životu ne mogu pohvaliti. Po tome nisu puno bolji od SDA mafijaša. Ubleha je njihovo drugo ime.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj kartelasu.Tacno sam mislio da ste vi neka promjena nakon SDA,da ste napokon dosli pameti da vratite ovoj drzavi neki respekt u svijetu.A vi kontra,do sad ste napravili vise stete nego SDA za 30 godina.Sljedeci drzavni izbori i vi ce te biti izbrisani sa politicke scene,zajedno sa vasim partnerima
Ja ne znam da li iko normalan vjeruje ovom ucjenjrnom preprodavaču narcotika. Dodik i Čović ga drže u šaci i čim im počne na živce ići, samo ga stisnu i on im odmah ispunjava sve želje...
Najomrženiji lik u Bošnjaka.Redoslijed ide ovako: 1.Konaković 2.Nikšić 3.Forto
sve u dzabe leti 2026
to Dinoooooo
Ubleha i prevarant
Jel ovo krenula PREDIZBORNA NiP za OPĆE IZBORE 2026.god. Vala i vas je DOSTA,nagledali smo koja i kakva PROMJENA STE vi!?
Evo ga ORATOR I FLOSKULA u pohodu na PGOLJENI POPULIZAM! Konakovic je IZVALJIVAO da BiH moze do 2030 uci u EU. Crna Gora je u FAZI OTVORENIH PREGOVORA od 2012.god za ulazak u EU, a jos nije ispunila uslove da uđe u EU. BiH je ispunila 2 uslova od 14, a MORA ISPUNITI svih 14 USLOVA da dođe u POZICIJU OTVORENIH PREGOVORA kao Crna Gora. UPOREDITE političke prilike i uređenje Crne Gore i BiH. p.s. Ma Velikim B se kunemo!
Dubayi trziste .preko Holandije .za Sarajevo i natrag je isprobano otvaranje trzista.
Šta telko zna o ekonomiji ili bilo čemu drugome osim da uništi sve čega se lati. Osim što zna govoriti neistine upakovane sa zrnom istine, tu je neprikosnoven. Ali ljudi su skontali šupljak, barem dobar dio jeste.
Napamet naucen govor. Cak i tada se osjeca njegova nepismenost dok govori, jer mema pojma o cemu prica.
Dinokio nastavnik fizikog i diler
Integracija za prodaju belog ili?
Ma integrisali ste vi slepere preko granica, ima vas za nabrojati po BiH koliko hoces...