Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi planski napravili da imaju pun let sarajevo dortmund i tuzla dortmund. Iz Tuzle leti raja sa sjevera hrvatske, brcko, tk doboj itd a iz sarajeva raja sa juga bosne i sarajevskog kantona. Sve dobro smisljeno i isplanirano :)
Ocekuje se puno letova migranata i kad prode korona , stampedo bosnji na zapad , ne da ce bit puni avioni , nego ce i dodatne letove trebat , 400 000 bosnji ce u pola god s kartom u jefnom smjeru odletit , a nagodinu i 800 000 hanuma i malih talibancica , SDA ce to popunit sa migrantima , ali ni oni nece ostat
Radit će aerodrom jer imamo jaku dijasporu i zato samo graditi. Ne slušajte BULEVARA koji nas zamlaćuje šupljim temama dok njegovi kradu. Za tri godine akciza, građani su kupili 4,5 milijardi litara goriva. Za to vrijeme je skupljeno 7 milijardi maraka akciza za izgradnju autocesta. Za 3 godine je završena samo zenička obilaznica koja je ukupno koštala pola milijarde maraka. I samo nekoliko dana nakon otvaranja, obilaznica je zatvorena. GDJE JE 6,5 MILIJARDI?! GDJE SU PARE, LOPOVI?
jel` se nesto pocne uspjesno raditi van Saraj`va - ne treba dugo cekati - odmah sarajlije bacaju svoju sapu na "biznis" a to ce dovesti da neces moci vise letjeti za 50 eura nego ces placati 100-120 eura da bi se poplacala sarajevska aerodromska taksa i da bi se hvalili kako Kanton Sarajevo najvise placa poreza od svih kantona... a sve oduzese i ugusise sto ugusiti mogu po ostalim kantonima... Nedaj se TUZLO..
Sve zaposlene na aerodromu Tuzla otpustiti pod hitno od onog na ulazu do direktora,goreg aerodroma nisam u životu vidio sve go seljober neuk ili priučeni službenik koji nemaju ni 3 čiste šta bi trebali raditi i kako tek onda možemo pričati o očuvanju aerodroma i putnika dovođenju možda još kojeg avio prevoznika a ne kao ovi stručnjaci što zavise od jedne kompanije ako im ode wiz air nikad neće nikoga uspjeti dovesti da tu slijeće i leti sa tog aerodroma.
Ne, jer vecina onih koji zele u Sarajevo i lete za Sarajevo. Wizz moze ovako privuci putnike koji sada lete s Eurowings, Austrian, Lufthansa itd. Iskreno radije oresijedam i 3 puta nego da idem u Tuzlu pa onda 3 sata za Sarajevo se voziti.
Treba dati Sarajevski aeredrom Turcima pod koncesiju,kao što ima Skoplje i Priština pa da vidiš onda prometa i letova.Ovo su SDA termiti pristali,zbog korone,inace da je normalna situacija nikad ne bi na ovo pristali.Seljačinama je dovoljno dnevno 10 slijetanja i poletanja,uzmu taxe i boli ih k...,a što dijaspora trpi,to njih ne zanima .Umjesto da smanje taxe i idu na veci obim posla,seljaci se u to ne razumiju,oni vidjeli avion kad leti iznad sela njihovog
@oligojhorhoj Turcima?.... u amanet? Sve je više otišlo u.....
gledam ovu sliku i pitam se zasto nisu planirali prosirenje i veci aerodrom, ne mora to biti odmah ali ovaj nema ni kako treba nastrsicu a znamo da imamo i kisnu jesen i snijeg zimi, ono mini nastresica tek da uletis u zgradu..
Jednom sam letio s tog "aerodroma" Živinice i zakleo se nikad više. Nisu ništa ni zaslužili bolje nego da propadnu.
Ne vjerujem, ne vjerujem, ne vjerujem....
Da su dosad napravili rasvjetu i ostalo,nikad Wizz air nebi otišao u Sarajevo... Ali Mujacic i ekipa ništa korisno nisu napravili na aerodromu Tuzla,već su napravil više štete... Ovaj Sarajevski Wizz air avion,je trebao biti treći važni,da je ova gospođa radila kako treba...
@DrzavaTuzlaNo1 , Ha,ha,ha,ha,..Čuj rasvjeta? Pa i do sada su gotovo pola putnika u Tuzlu dovozili iz Sarajeva. WIZZ će sada ići iz SA jer oćekuje da će imati još više putnika i sa juga zemlje. Tuzla će sigurno osjetiti pad samo je pitanje koliki i ako bude velik biće i gašenja linija u Tuzli.
tuga je to kad komentira bar 70% onih koji nikad nisu letili. stampedo idiota
Da li Sarajevo ikad uradilo nešto, a da nije bilo na nečiju štetu?
Naravno da ce Tuzla itekako osjetiti, jer jbg svi oni koji lete za Sarajevo i južnije nemaju nikakvu potrebu da lete iz Tuzle. To im je samo trošak više i putanja gudurama preko Olova, Kaknja..... Treba biti realan.
Nemože svako voli svoj grad.
Dužni su mi pare od aprila jos ih vratili nisu, veliki wizz air.
@RukfašBratee nisu ni ostale kompanije.
KAKVE SELJACINE OVDE U KOMENTARIMA SACUVAJ BOZE!!!
OSJETICE OVO AERODROM U TUZLI I TO JAKO DOBRO