Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divim se politici da su tri fabrike duhana uništine SA MO BL u zemlji od cca2,5 milona stanovnika od kojih je polovina pušača
Pa nek pojeftine cigarete u radnji na 3 KM sta fali, ne znam sto se ove vlade kao brinu za svoj narod, kao ne valja pusit a vamo narod kljukaju leksaurinima od kojih truhne mozak, haj molim te bolje je ispusit koju da se covjek smiri
Kad puim ovaj legalni to mi je puno tetnije za zdravlje nego kad puim ilegalni. Jer kad puim ovaj ilegalni ostane mi para da mogu kupit i lijekove, a kad puim legalni i razbolim se nit imam para za lijekove nit za denaze, tako da od legalnog puenja mogu samo ilegalno umrijet .
Nije tana informacija: Prosjena cijena ilegalnih cigareta pribliava se cijeni legalnih te za sada iznosi 4,3 KM po paklici/ Mi kupujemo duhan, 20 kom cigareta sa duhanom i filterom ne kota ni 2 KM! Narod se snalazi da preivi nekako, pa kupuje jeftinije bez obzira to je kvalitet Upitan, bilo da se radi o Cigarama, hrani, obui, odjei. Tjerate da umiremo prije vremena sa primanjima i uslovima za ivot! Para nikad vie u Budetu, a milione ete potroiti na Predizbornim sra...!
Da se kaze pravilno proizvodjaci svercanog duhana nisu nista drugciji od svih politicara koji svercuju narodne patnje u svoj interes. Ne vidim nikakav razlog zasto jedni hoce da varaju a ne dozvole drugima da varaju. Zar nije to bezeze? Ti meni kao politicar vec sada ovog momenta i bez poskupljenja struje debelo krades na racunu struje da bih sebi ostvario politicarsko sepurenje i licemjerje po dobrim ljudima. Zar nije gore od sverca kao politicar krasti narodu zalogaj iz usta?
Sve dok inspektori kupuju duhan na Crna biti ce I duhana na crno
Kod nas policija kupuje od krijumara i preprodavaa
Pa i policajci su ko i mi preivljavaju sramota za re al je to istina. U ovoj dravi svako od nas svaki dan kri zakon ne svjesno od ne uzimanja rauna do ko zna ega jos da nikan nismo ni uli nit imamo pojma da je to neim propisano.
Pa kako rade ako nisu educirani ?!?!
Strasno se borite pa primjer Sarajevo gdje na svakom cosku na svakoj pijaci na svakoj stanici se prodaje duhan i cigare a Policija ne reaguje pa je pitanje ciji se duhan i cigarete javno prodaju iako su nelegalne i koga Policija i inspekcija stite
Marš