Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec smo je probali odlicna je ,,,KUPUJ DOMACE 387 !!!!!!
Probo si ti moj khu**
Bio je i prije rada evrokrem maza, isto proizvodio agrokomerc, samo mislim da je promijenjen recept sad.
Stvarno je super 20% ljesnjaka stvarno pravi razliku. Samo neka održe kvalitet.
Domace je domace-slazem se,ali budimo realni koliko ljudi u BiH moze priustiti ovu mazu ako joj je cijena skoro 10 KM,znaci proizvod selektivno bira kupca.
Odlični namazi, svaka čast!
Čak nam i hrvatska nameće svoju linoladu s manje lješnjaka po uzoru na zapadne zemlje koje svojim građanima serviraju bolji kvalitet a za istočnu evropu slabiji kvalitet ALI VEĆA CIJENA. Hvala bogu pa smo počeli sami proizvoditi proizvode visokog kvaliteta, obavezno ovo treba uzimati umjesto Linolade, nutele ili drugih sličnih proizvoda koji su reduciranog kvaliteta za BH tržište
Ja sam dosad mazo Cokomilk zato što je naj jeftini, vala i tu Mazu ću jednom probati
od receprure se ništa ne pravi, pravi se po recepturi!
Opalićemo palačinke i eto porodičnog druženja.
Bravo,ovo treba podrzati!
Maza je vrh! Preporučujem svima.
A talenti su za imena...U narodnom rijecniku "maza" je nesto sto se stavlja na ranu, opekline, lisajeve, hemeroide...Opet bolje nego vispakov "kremali"!Jos ocekujem baklave "saftali" i to je to!
Vecina i ne jede tu nutelu za “balkansko trziste” jer raja je vani tako da kad god ko dodje u BiH ponese sa sobom iz Njemacke-Austrije ono sto valja :)
Nekad u vakat je Vispakov stampi bio daleko bolji od nutele... ne znam sad situaciju kakva je
Skuplja od Nutelle, a ipak je Nutella puno bolja. Jedino to što je domaće?? Neka malo ujednače cijenu!! Pa ne treba biti ćorava mačka.
ja otkad sam probao novomaltine vise nista ne moze da me odusevi ..jebeni svicarci ..skuopa teglica ko zlato al jarane ...nutela ne moze ni prismrditi ..novomaltine je nova religija
Kupujte njemacko. Vasa djeca ce ionako tamo nakon sto zavrse fakultet.
@serator Postoje STEM znanosti. Nije fakultet samo ekonomija i pravo
Meni je eurocrem #1