Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnia 2020.god .... Soping-centri i kruzni tokovi :)
Mašallah se rekne
@tipico2 sram vas bilo. Nije se rodio taj koji je nasem narod ugodio. Sve ste zivo ispljuvali i tako radite svake godine. Pljuvali ste SCC, BBI, Altu. A sta sad? Svi tu idete, smrcate kafe sopingujte...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
energoinvest, TAS, žica, UPI, Sarabon, Pretis, Unioinvest, Zora...e moj narode
@Ypppie Za razliku od tebe, koji novu vrijednost u vidu sendviča i sokića stvaraš na klixu naprđujući od punčevoj stranci.
Jeste vala inpresivno iz vazduha.A kad se spustiš na zemlju,čeka te minimalac,neplaćeni sati mobing.rad na određeno.Prava radnika 0.
Ovo vise volim da vidim širom BiH gdje se grade moderna zdanja zapošljava Anto, Huso, Dragan nebitno ko nego kada pročitam vijest o nekom Dzemi i gdje se odmah na početku teksta prebiru krvna zrnca ko je koga ubio. Manite se dzeme dajte ljudima volju za opstankom i životom u ovoj nam drzavi
kolko plaća bingo ove reklamne tekstove na klixu?
Arhitekture i kur*, najobičniji natkriveni magacin s "ukrasom" po zidovima.
jaoooooo vise sta nas impresionira...obican supermarket... i btw uzasno izgleda
sta kazu,imal kakvih fabrika?otvaral se? lahko je trosit pare
Ne apada mi na pameti ici tamo u kino da gledam kockaste seljacke glave.
Pohrlila siromasna masa... Da vidi kako se sjaji...
kako klix ofirno promovise S.E. predizbornu kampanju.
Impresivno, bez ijedne Fotoćelije ili Panela za obnovljive energije , to vi zovete impresivno za pogled na krov od nekoliko hiljada m2? ccc Bosno moja poharana...
kralj sumnjiivih rokova
Samo ukidati PDV i rijesen problem cijele BiH ekonomije. PDV od 17% je rak rana za BH gradjane, a melem za uhljebe i njihove redovne platice na budzetu. Obican covjek od PDV-a nije ni 1% vidio, 99% ode na otplatu rata kredita i plate uhljeba. HOCEMO UKIDANJE PDV-A U POTPUNOSTI!!!!
Bravo senade
@Ypppie ti sa srednjom skolom da se sepuris i smanjujes poreze na nekretnine a neko sa faxom da rinta za 1200 KM u Bingu? :D ahhh da NEMRE IMAT VISE OD BEGA ccccc mars stoko!! Spremaj ZK izvadak! Jesen stize dunjo moja!Btw SENAD DZAMBIC BINGO ce podrzati ovaj protest, samo da ti javim ;) Nevjerovatno haa?!! To be seen!
Aman vise sa bingom. Covjek izrabljuje radnike, u sprezi je sa vlastima, a vi ga stavite ovdje.
"slavite"