Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla ni na mapi...
A tuzlanski kanton najmnogoljudniji
Dosadni ste sa tom Tuzlom više. Svaki put kad pročitam komentar "A autoput Tuzla-Sarajevo?" pomislim "da li je ovaj biser ikad prošao taj put i vidio o kakvom terenu se tu radi".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo je jos u Bosni nazalost cudo autoput...
Sta imamo od gledanja radova?? Mi imamo samo korist od zavrsenih radova da nam infrastruktura proradi
Fadil
Autocesta Zagreb- Split u dužini 400km izgrađena je za 5 godina, tj 80 kmje građeno godišnje !!! A u BiH to je 6km GODIŠNJE !!! SVAKA ČAST !!!
Izgradilo se ko Real Madrid!!!
Isto ko da ni jedna drzava na svijetu ne pravi autoputeve na isti nacin ali 100x brze i nigdje ae ne zale kako moraju praviti vijadukte i mostove. Samo u BiH je to problem. Drama.
Joooj zelenih botova sto se koprcaju a sda za 30 god samo trotoar otvorila u Sarajevu hahaha Nikad vise zelene lubanje u Sarajevu i pucajte minuse botovi jbe mi se hahaha
Ne volim SDA, i vazda pričam za njihov javašluk, ali realno,ovo i jest' zasluga ne samo SDA već i Fadila Novalića. Pogledaj kakva je fbih bila do 2014 i kako se gradilo, pa gledaj od 2014 do danas. Moraš nekome priznati ako dobro radi, a ne samo blatit.
pranje para
Kad je ovo slikano nedeljom?? gdje su radnici šta je ovo gradilište duhova?.
Tuzlanski kanton 0km izgradjeno os rata do sad. Tuzlanski kanton 0km u izgradnji. Tuzlanski kanton 0km u planu... Tuzlanski kanton uskoro ili autonomija ili drzava!!
20 👉 funkcionalnih 👈 kilometara......😂😂😂😂
Zašto niko ne priča o tome koliko se na jednom dijelu uništilo korito Bosne ?
Da, šteta onih divljih deponija smeća što su uništene...
Ovo je veliki uspjeh za zemlju koja je doživjela agresiju i pored agresora koji i dalje vrše agendu protiv Bosne i Hercegovine. Svaka čast i mašallah !
Fadil Novalic je "kriv" za sve dionice.
ma ovi dok ga naprave trebace ispocetka krenuti propast ce ono sto su nekad davno napravili
Cim pocnu graditi puteve trebamo se zabrinuti