Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo daleko od toga. Mi živimo u drugoj dimenziji. Mi dok se izborimo šefovima, sa mahalušams I sa šalterima po opštinama završen dan/život. Koji skills, teretane, knjige i bakrači.
najbolja meka vještina koju možete razviti jeste sposobnost da analizirate situaciju, pronađete rješenja i od toga ne pravite veliku stvar. spasim ti firmu, cutim i dobijem od tebe tapsanje po ramenu. majmun u cirkusu
Procjena je da stres košta američke kompanije više od 300 milijardi dolara godišnje. SAMI STE KRIVI ZA TO, TJ FIRME. KAPITALJIZAM JE ROBOVANJE FIRMAMA.
Oni, koji rade 22/24. 2 sata da im ostane za jelo i wc.
Propaganda američka. Kako ovo, kako ono, samo traže način kako da svoje robove učine efikasnim i pojačaju kao i ivdje produktivnost za veći profit.
google translate clanak
"Treba da sve zavrsi za mene kako bih ja bio bogat... Nije to neka tajna."
Američki biznis nam može kolektivno poo šyytti ky too