Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni ljudi uvijek preispituju sebe i sumnjaju u svoje mogućnosti i odluke. Samo glup čovjek može smatrati da zna sve oko neke teme i da nema više od jednog ispravnog načina da se nešto riješi.
Tako je. Neinteligentnog insana ces poznati po cestoj recenici "pametnom dosta".
Samo se vi bavite tim glupostima dok vas kinezi gaze, inovacije dajete na kašikicu dok kod kineza nema te šuplje politike, iz serije u seriju razlike su ogromne.
Samo budala ne mijenja misljenje, jer isto je rezultat novih saznanja
Kod naših naroda i građana su Dodik, Bakir i Čović uvijek u pravu. Oni sve znaju, mi ne mijenjamo naše mišljenje, oni misle za nas. Ako Bakir kaže da nam je dobro, što bi mi to dovodili u dilemu i davali suprotno mišljenje, zar ne. Jer mi smo najpametniji narod, a vodi nas vođa, čiji nam je otac obećao zlatne kašike
šta god mislili, majstori su svog zanata.
Kakva laž. Apple kada odluči da ubije određenu tehnologiju ne staje dok to ne uradi. Nebitno je koliko ih uvjeravali da je sigurna. Apple je uspio ukinuti Flash na svojoj platformi. Dakle to je zadatak kao da danas ukinete u potpunosti email. Toliko je Flash kao platforma bio moćan. Oni su poznati po obrnutom. Nikada je odustaju od svojih uvjerenja.
Ko želi da upozna pravi Apple, neka prati njihove pojave i dokumente na sudskim procesima i tužakanjima s drugim kompanijama. Kompanija se ponaša kao da je država. Google je isti.
zamisli koliko su jaki da su jaci od cijelog balkana grcka kao kusur
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"One more thing"
Nije to ništa, kako ovi naši kosovci znaju biti prijatni ljudi. Mogu voditi vrlo ugodne razgovore i ćaskanja.
Sta kazu za iphone 17? Kad ce vise?
iduce godine, uredno po nove dolare
Ali se i ovi pres.e..avaju covjek kad je bio ziv niko ga nije sljivio... Covjek kad preseli onda je bio genije, umjetnik , svetac :) Moc uma je sva njega bila itd itd ghahha...
Reci ti svima nama. Ti sve znaš.