Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump će biti novi predsjenik. Globalizam će biti spektakularno sahranjen.
Umjesto da pišete kako je on zaprvo teret Kamali, vi o njegovom psihološkom profilu. Čovjek koji je lagao o učešću u ratu (nije bio u ratu), koji je lažno prikazivao veći čin nego što ima, koji je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Tamponi koje je stavljao u muške WC-e u osnovnim školama su za neke plus pa mu to izgleda nije teret kod tih par promila koji se tako osjećaju.
Hehe ... sra su se prepo? Mi svakako ne biramo u Americi.
Opet veštačka inteligencija ili copy-paste tekst. Čak i da nas zanima kandidat za potpresednika u US, koju budalu zanima njegov psihološki profil, sa osvrtom na uskladjenost njegovog unutrašnjeg i javnog bića? Neverovatni ste. Ovakvi se tekstovi pišu kad se radi o kandidatu koji "nit smrdi nit miriše" ali ne razumem preuzimanje teksta iz USA predizbornih aktivnosti drugog reda.
Nedaj Bože da ovaj dođe na vlast skupa sa onom Kamalom! Vi iz medija mislite da je narod blesav?
Nije narod, ali kod tebe nisam siguran.
Neki dobar lik.