Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I moj sef cesto zna da kaze - Moramo da radite!
Moraju raditi više i za MANJE para. To je zaboravio dodati...
....da bi se management mogao pre-se-ra-vati po Sejšelima i Miamiju....
Okrenimo se mi nasim sinarodnjacima i gkedajmo da je njima sto bolje. Jebe se zapadnjacima za nas, oni samo sebe gledaju.
Dobijali jeftiniji plin i naftu od Rusije,tonete u blato
Ne bojim se ja za njih. Oni će sigurno zavrnuti rukave. Njemačka privreda godišnje utrži 4500 milijardi eura, za usporedbu, Austrija 500 milijardi a Hrvatska 80 mlrd. Nego, šta ćemo mi? Imamo li mi kakvih planova?
Najskuplji provider u Njemackoj
Zasučite rukave, radite za po plate, valja izdržavati U. krajini i fu teći.
Id kako je otišla Merkelova uspijeli ste energente poskupiti i kupovati gas od Am era, aktivno se uključiti u r. a. t. protiv .... zna se koga. Prodajete žvaku o kolima na b.ateri.je a Kina vas unakazi. Došli su vam veoma sposobni li ko vi...
Dodji u Bosnu, niko nista ne radi, kafici i soping centri puni usred radnog vremena a svi imaju para
Vidiš samo one koji imaju para, BiH još uvijek ima 50% ruralnog stanovništva koje jako teško živi, a i usred Sarajeva imaš sirotinje koja ne izlazi iz stanova, pogotovo penzionera...
jest vala, kada bi i vi znali nesto drugo izgovoriti a ujedno se i odreci svojih sestocifrenih suludih plata koje dobivate, a zauzvrat samo sta znate govoriti kako se mora vise raditi i hodati okolo ko kakve rok zvijezde i drzati nastupe bilo bi dobro. Svabo ne radi, nego definise procese i ogradjuje se od svega a tjera da drugi rade za njega
Poručio ljudima koji su prošle godine napravili milijardu dodatnih sati rada a plaćeno samo 600 miliona sati. Njemačka nema kapacitet da Ukrajinu brani i obnavlja i da bude svjetska socijalna ustanova.
Tebi jaro niko ne brani da radiš 24/7/365 a nas ostale ne diraj.
Znam jednog nijemca koji je slicno govorio... Jest da je imao nesto vise kose od tebe, ne puno i smijesne becice, al'..
Opet zamislite: Njemacka sa 1% svjetske populacije je 3. najveca ekonomija svijeta Njemacka ekonomija na 84 miliona stanovnika iznosi 4500 milijardi USD. Samo je BDP minhenske regije 400 milijardi USD. BIP Hrvatske koja ima stanovnika kao siri Minhen je 75 milijardi USD pametnom dosta.
A onda jos usporedi sa BDP Bosne i Hercegovine, i s****s se
Ko ce? Migranti?