Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biti iz stranke i direktorov spijun ili povezan familijom i interesno?
Kapitaljizam, novo robovlastnišvo 21 vijeka.
nit cu zenit shefa nit radne kolege.. zaboli me qrc za njima, cim dobijes bolju ponudu i vece pare, ciao ciao.
DATI OTKAZ.
Bas me briga i za sefa i za radne kolege
Današnji šefovi=poltroni
Biti poltron i ljubiti zna se šta...
slazem se
Je li i on iz garaze poceo?
Nasi sefovi najvise vole da nadju nekog misa da cinka kolege za njega, to je vrhunac menadzerstva kod nas, a i njega stranka gura, nije tu sto je sposoban
Kako misliš cinkati? Sta cinkati? Navedi pokoji primjer. Misliš npr, ti zabusavas I skate na kafu hoda, dolazis na posao u 10, na rucak od 12 do 14h I u 15h kuci. Dok tvoje kolege rade za tebe!? Ili grades kafu, can, novac iz kuhinje I kase svi su osumnjiceni, a "cinkaros" treba da šuti. Hajd molim te navedi neki primjer.
kako uspjeti? radi posao kad je gužva. ostani duže ako treba. zahtijevaj dodatnu edukaciju/obuke/licence. poštuj zadane standarde. znaj da norme po zaposlenom na nekom poslu nisu legalne. kasnije možeš sam sebi birati radno vrijeme. bitno da radiš na poslu koji se mora završiti tog dana.
upravo sam podigao Amazon pošiljku. umjesto novih, dobio sam polovne cipele u kutuji koju su popravljali. u ponedjeljak ujutro povrat (o njihovom trošku).
Pogresno! Pravo pitanje bi bilo sta sef mora uraditi da zadobije povjerenje radnika. I klix je doprnjeo odseljavanju npr. moze i na ovo fact chek
budes nezamjenjiv na poslu i postuju te
ne postoje nezamjenjivi.
N@ZlTlGUSE
sam svoj gazda i nema nikakvog ulizavanja,
Raditi prekovremeno za male pare i podmetati ledja za svakoga.Ali svakodnevno,jer ako jednom odbijes,odmah si najgori i ne valjas.