Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Sajma u Sajam poslova i zaposlenja vidjecete da su tamo vecinom firme koje ne mogu da nadju radni snagu. Ponavljaju oglas za oglasom a razlog vrlo jednostavan losi uslovi rada, mala plata, mobing tj cijedzenje ljudi. A sve ovo im je dozvoljeno zato sto vrsni ministar Delic umjesto da se boriza bolje uslove urada, povecanje crkavice zvana minimalac, zabrana plate u kovertama itd on sa udruzenjem robovlasnika i stetnim zakonima prebrobraja krvna zrnca i selektuje ljude po biroima.
ma ja, ajmo skupit neke poslove, nafatat nekih jadnika da rade za neku kintu dok se nama profiti povecavaju, kupujemo uruse, kuce na moru i tako to.... a oni nek zive od 1. do 1. i udaraju se u dupe sto imaju poso sasvim sretni i zadovoljni. vi ste se zajedno sa vasim korporativnim gospodarima umislili da je neki poslic davanje nekog odskoka u zivotu sa parama jedva pristojnim za hranu i prevoz.napravite sajam ODRZIVIH POSLOVNIH PRILIKA OD KOJIH CE LJUDI MOCI ZIVJETI DOSTOJANSTVENO