Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil modalna gromada, unisti 10miliona KM i nikome nista
@gootUser1581545 kako nikome nista? dobili su i fikret i fahrudin po dio, a nesto su se i ugradili ovi ostali iz sda filijale. nemoj tako...
Fadil gazija nas kako u ratu tako u miru. Kako nista zadrzavanje u pritvoru oduzimanje mobitela pokusaj udara,da sta ima bio bi u zatvoru. Nista je u Banja Luci za isti slucaj. Nista je u Mostaru za Aluminij... ali Bošnjo nekonta kakve se igre igraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije mi jasno kako neko ko je već siromašan može postati siromašan. Jedino da bude siromašan na kvadrat.
U BiH su ljudi već siromašni rade za 250e što je 1e na sat. Dok je na kontinentu 3,5,8,10e na sat min. Tako da je BiH po standardu u rangu Maroka Tunisa, Egipta.
Nije zbog pandemije vec zbog debelokozaca kojima je uvijek malo. Izmisljen virus samo da se sto vise moze hapati.. I ko ispasta na kraju? Paaa narod. Uvijek ispastao i ispastat ce.
Zar moze siromasnije..
Ne postoji vise srednja klasa. Samo bogati i siromasni
vec nas ima 2 miliona siromasnih i jos ovih 400 000 i preostaje onda samo uhljebi njih 350 000,pa dobro stojimo nije lose za razliku od somalije,afganistana,jemena pa mi smo dobro prosli.
aj ne rise, ne postoji trenutno 400 hiljada u regionu koji vec nisu bili siromasni. Bio siromasan pa sad nesto ponovo postati siromasan?
Da smo pametni, pa sad da otvorimo granice za sve, zaradili bi nevidjeno para, pogotovo sto jos nasi turisti ostaju u BiH. Plus sto bi jos stekli kolektivni imunitet.
Ali bi onda ovo malo naše proizvodnje stajalo na granicama dok ne se pokvari, ti tvoji turisti bi se tesko vracali nazad kucama pa radije ne bi dolazili, a ni inace ne bi bas dolazili u novoproglaseno “planetarno zariste korone”
Na zalost, posto to vec jesmo imate li nesto novo da nam kazete...kada cete vi (svi koji ste u prilici), da pravite ovo od nas, odnosno da se basnoslovno bogatite na racun nas. Imate li bolji plan...posto nemate i ne znate, lijepo se povucite i prepusite vodjenje drzave onim koji znaju, koji je vole i koji nemaju rezervnu domovinu (ni racun u nekoj svijetskoj banci). Ako bas nema niko da ispunjava uslove...lijepi protektorat ali po principu, ovdje svi apsolutno isti.
Kao da smo do sad bili bogati
E L E N A gladni smo!
Pa u Bih je 2.5 miliona već siromašnih.
Čovječe, kakvih ovdje ima psihopata! Jagomir je nula za klix
Ne mogu postati siromasan ako sam vec siromasan = lagana matematike hehehe
Sad će narod u kladionicu da zahebe statistiku
ko ih ebe izlaskom na izbore 1990 su to željeli. sad pravac crkva i džamija na posao za platu.