Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno bih volio da na aerodromu u Zivinicama slijece KLM ili Qantas ali to nije moguće jer nema potraznje, Wizz je mnogo veće baze u Evropi ugasio sto zbog loseg poslovanja ili nedostaka aviona ciji motori su na remontu i to je sva istina.
super
Dobro je i ovo ali pun zgoditak je WizzAir i Basel, Frankfurt i svi letovi koji su bili iz te ere. Svi to znaju.
Bitno je da aerodrom preživi. Ovi iz Sarajeva trojanci su ga mislili zatvoriti i ugasiti jer je smetao Beogradu i Zagrebu. Za sada je opstao, nadam se da će i dalje u tome i uspjeti ..Nikada nisam bio u Istanbulu, rezervisao sam kartu , samo da dam doprinos da ovaj Živinički aerodrom preživi.
ima vas sto bi sve u Sarajevo da se slijeva, ovo po ostalim kantonima samo pljujete
Ovi uporno glavom kroz zid, kakav Istanbul...? To samo mogu biti turisticki letovi, treba vam masovnost, samo dijaspora!
Wizz Air ne želi da leti za Tuzlu, Ryan Air ne želi da leti za Tuzlu. Niti jedna Zapadnoevropska kompanija ne želi da leti za Tuzlu jer i kažu da im se ne isplati. Ostalo je ključ u bravu i zatvoriti aerodrom ili ga ostaviti da preživi , dok se ne ukaže šansa za bolji aranžman. Ja zaista ne znam da li je moguće to vama nacrtati????
Mašala što bi rekao Dragan Čović.
Hoćemo liniju za Ansterdan, da se drozziram00
Imaš Touring... Ovi iz Kasabe tvrde da Tuzli nije potrban aerodrom.
Berlin, Nurnberg, Stutgart, Minhen, Dizeldorf. Sigurno linije koje bi uvijek bile pune.
Halo kre(zo)nja. Aerodrom se bori da preživi nakon što je Forto sa tri marke otjerao Ryanair i WizzAir... Polako, ne može preko noći.
Rukovostvo ne gleda gsje ima putnika. Nego samo da se leti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja znam jedan ajet a ide ovako: fi halat kasr alzujaj fi halat altawari
Hoćemo liniju za Berlin!
Imaš liniju Touring Berlin Tuzla...
Presmiješno, ali žalosno ipak... pogotovo ovo presijecanje vrpce. Toliko potencijala, ali još vise neznalica i uhljeba u upravnim tijelima državnih kompanija. Strašno.
Jedan od najmodernijih aerodroma u Europi sa direktnim navodnjavanjem piste kao zastita od pucanja asfalta na ekstremnim vrucinama
Jedan od najmodernijih aerodroma u Europi sa direktnim navodjavanjem piste kao zastita od pucanja asfalta na ekstremnim vrucinama