Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTINA I CINJENICE. Samo pomozi.ba je vrlo brzo sakupila 4miliona km za stradale. Pored toga dosta pjevaca je doniralo za potrefljena poplavom podrucija. Drzava BiH, eu-sredstva, hrvatska-turska-srbija hoce da pomognu mehanizacijom pa eto nek srede ulice i ono sto je drzavni dio. ALI donacije od pomozi.ba, donacije od pjevaca nek se uzmu skupe i pare pravedno podjele i DIREKTNO DADNU SVAKOM POSEBICE na listi U GOTIVINI ILI NA RACUN i to je pravda i tako treba.
najhumanije bi bilo otpis kredita, zavisi u koju je namjenu uzeti... lihvari
E cuj Agencije ko je njih poznavao ni kredit mu nece tesko pasti. A da nije mozda bolja ideja otpis dugova ljudima koji imaju kredit a koji su direktno pogodjeni poplavom i tragedijom a koji ce ta agencija kroz dobrovoljne izdatke banaka i mikrokreditni org otpisati. Ne nego moratorij kad ljudi stanu na noge ide veca stopa kredita i kraci rok otplate. Ko je vas poznavao ni lihvarsvo mu nece biti tesko.
svi pronalaze neki nacin da pomognu, samo islamska zajednica organizuje sergiju
A na koji nacin drugi pomazu,nego sto skupljaju sredstva
pa da, islamska zajednica nije dala od svog budžeta nego je samo posrednik između džematlija i onog kome se skuplja
Bravo.