Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitetan brand, ja jos koristim poslijeratne proizvode, ko novi :)
Bankrot i stečaj nisu jedno te isto. Angažujte nekog stručnijeg da piše molim.
tek otvorili na cvili i eto sad dolazi kraj
Znaci nisu ga spasile ove naše žene sto prodaju po kućama
Moze li xanax bez recepta? Treba mi za zenu.
A tave što imam? Garancija?
Sad bi nas komunistički narod plakao za firmom. Joj ugasi nam se firma, trajala 50 godina sad se ugasila bla bla bla. Ovako se radi ozbiljnim državama ugasit firmu za dan, otvoriš je za sat vremena. Ugasi se 500 firmi dnevno, otvori se novih 1000. Nezaposlenost u USA 4%
Komunistički/Socijalistički duh našeg naroda je interesantan s tog aspekta. Ljudi doista misle da je firma kategorija koja mora ostati nepovrediva, nepokolebljiva, apsolutna i da mora nekog zaposliti, da mora nekome dati hljeb u ruke, da mora postojati i nikad nestati. Kapitalizam ima svoje loše strane, ali je bio pokretač izuzetnog tehnološkog skoka i razvoja čovječanstva.
How yes no... A banke kad propadaju, privatne, spasavaju ih federalne rezerve. A Boeing kad je u gubitku, 60 milijardi? Spasava ga drzava. A brodogradiliste u Njemackoj, privatno? Spasava ga drzava.A... Pusti bolan pricu, evropskih anonimnih diplomata.
Ma vala ne znam ko to kupuje i gdje. Nemam nista njihovo niti sam kad naletio na neki njihov proizvod.
Nije to za svakoga. Roba je kvalitena ali je i skupa
Pa Bingo taman ubacio njihove proizvode, inace se kupovalo po narudzbi od zena angazovanih za prodaju. Imam dosta taperver proizvoda
pre pre skupa plastika....ima kvalitet, ali je ipak preskupo
Pa ima kvalitet