Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ste napisali a nista glavno, prema kojim destinacijama se uvode linije ?
Rim, Minhen, Catania, Palermo, Napulj, Bari, Bergamo, Stuttgart ili Beč
Evo gdje su Konaković,Forto i Njiva Milijardu i po minusa strpali, tu su još Kabirijev Aluminijum, kosidbe u Glamoču, HRHB TV , pa ti bošnjo uplaćuj poreze.
Od osam najavljenih linija mogli ste nam otkriti barem jednu...
Ostaje da se vidi.. Zagreb, Dubrovnik, Pula, Rijeka, Zadar, Split, Osijek i Rim (Vatikan).
U HNK i Mostaru pola stanovnika je Bošnjačko ..A nijedan nije bio NAZOČAN na prijemu ..A vi bošnje podržavajte trojku i SDP i djelite se u 5 stranki . ,HDZ će vladati Mostarom ..
Izgleda da su se ovi otrgli od one ekipe što je godinama blokirala MO Aerodrom da proradi. Šta će na to reći braća susjedi?
Samo naprijed. Kad bude na vrhuncu svojih kapaciteta i dobre zarade , američka ambasada će Trojki narediti da ga dadne pod koncesiju ,što znači da će kajmak, umjesto državi ,ići u ruke strancima . Sve pto je profitibilno otići će pod koncesiju strancima , nama će ostati samo naplata parkinga
Sve fino dok ova direktor Djuzel kaze da su mnogi tvrdili da se Aerodrom Mostar subvencionira! Ali on kaze da je to bilo ulaganje. Pa, bolan ulaganje je kad nadjes investitora i oni iskesiraju novac, a sve dok se daju pare od nameta gradjanima, to se zove subvencioniranje. Gradjani cesto niti znaju, niti su obavijesteni da moraju izdvajati pare za Aerodrom Mostar, zar ne Djuzel?
2021 osnovana kompanija..Neka Kanticem cu do hadzdza
Kojih?
Zamaaro je dobio ekskluzivnu potvrdu onog što se tjednima spekulira: Zračna luka Mostar dobiva bazu SkyAlpsa iduće proljeće, u V. mjesecu. Bazirani avion će imati 8 linija. Za sad se zna da će SkyAlps letjeti 3 tjedna leta za Rim, te po 2 tjedna lete za Minhen, Stuttgart, Bari, Napulj, Cataniu i Palermo. Verona se više neće letjeti. To je ukupno 15 tjednih letova. Dogovara se i 8. linija, još uvijek nije definirana, a na uskoj listi su Beč i Milano Bergamo.
Kako Čović usmjeri sredstva u Hercegovinu. Tako se to Trojkasi radi i mimo Hercegovine
Bravo za direktora Marka!
Nešto mi šuhveli avion, ni odredišta ni cijena, i ovi će razgulit za pola godine.
otprilike ko i ona grcka na Tuzlanskom zimus
Predizborna suplja,
čuj "nazočnima"... od kad nam naš klix piše na čistom hrvatskom :)
pa nece zar na bošnjaČkom
Ovo se trebalo desiti prije 20 godina!
Moraću da idem u šumu noću da tražim vile.Ima toga pojavljuje se ponekad pokraj jezera i rijeka da se kupaju gole pa bi da vidim