Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ta i čija je ta da prostiš agenda 2030 ? Kome puni džepove a kome prazni ?
Ako si ti mozak u prolazu onda nam se pise kako da ne.
agenda u kojoj ucestvuje murtad Lagumdzija ce uzrokovati mnogo vecem odljevu mozgova i proljevu ostalih gradjana BiH
Vrlo lako je nas mlade zadrzati u BiH, ali niko to ne zeli, matore prdonje misle da su jako pametni, a ustvari su unistili sve sto se unistiti moglo, i jos nam sole pamet
Odliv mozga i radne snage se ne moze zadrzati. Samo još diaspora da nam okrene glavu i ostaju samo korupcija i političari koji će braniti i ulagati u BiH . Sad je kasno zasjedati i ašikovati . Omladina je sita lazi i reketa.
A je,l bilo rijeći o nakaradnom dejtonu i pet nivoa preskupe vlasti i birokratije zbog koje imamo direktne,indirektne poreze,PDV,akcize itd + sigurnosna situacija što je glavni uzrok bjekstva iz najljepše zemlje po prirodnim resursima i bogatstvu,božijem daru ali državi sa državnim uređenjem neviđenim na planeti gdje umjesto stručni i sposobni vladaju ,,naši"podobni.
"NAS NE MUČI ODLIV MOZGOVA. NAŠ JE PROBLEM OSTANAK IDIOTA."
Mozaka...
Kako ostati u zemlji gdje je policija najveća mafija,gdje radnici hitne pomoći pljačkaju pacijente...
Kupuj od KOMSIJE, a ne preko amazona i online, koristi GOTOVINU, a ne kartice, sto manje digitalizacije, sto vise ljudske INTERAKCIJE, uceraj UNu i Lagumdziji i ostalim TOTALITARISTICKIM i TERORISTICKIM ogranizacijama tipa WHO, UN i ostali bjelosvjetski DUSEBRIZNICKI OLOS! #Budi PAMETAN # NE budi OVCA # UCERAJ UNu
Trenutna situacija na terenu ukazuje na IZLIV u MOZGOVE, u okviru AGENDE 2030. prvi dio koji je vec odradjen - pLandemija i PELCOVANJE - koja daje ODLICNE REZULTATE, komsiluk ste mi DESETKOVALI Agendom pLandemija. Nama (Narodu) vuna odavno narasla je, od pLandemije ima i godina, vrijeme vam je da Nas STRIZETE! Ubrzajte drugi dio AGENDE 2030.! #Ovca mozes biti TI.
Upravu si vakat za striganje. Mora jednom godisnje ici djaba.
lagumdzija nekada slucajni prolaznik, odnedavno odliveni mozak
Mozaka. Bajram D.