Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite opet aplikaciju koju smo imali da možemo vidjeti cijene goriva u našoj blizini. Na međunarodni naftni kartel ne možemo imati značajnog utjecaja, ali na domaće možemo, tako što točimo gdje je najjeftinije.
Nasi odmah dizu 5-10 kf,ali kad pada mjesecima se nesto ceka ,sve po zakonu
Sramota, aplikacija ne radi mjesec i pol dana, ustvari to je namjerno odradjeno da mogu divljati.Cak su pojedine b. pumpe i vanjske displeje sa cijenama pogasili.E nazdravljee..
Ovi nasi ce jedva docekati da i oni podignu cijene
Nikad u životu nisam više bojkotovao naftu kao zadnjih godina dok je trajalo ovo divljanje. Koristim priliku da podsjetim da se bojkotovati može, a ko neće ili ne može jbg. Odzvoniće i naftašima, bliži se polako ali prejako se koprcaju, hoće da unište planetu prije nego se upotreba nafte drastično smanji ili ukine...
Evo ti kuča,idi vidi ja nisam tamo
Neki dan pala ko nekad,niko spustio nije.
sad dižite 30pf po litru odma jer kada treba poskupiti odjednom nestane zaliha
Ne lažite cibene nafte u svijetu padaju!
Dobro nece puno poskupiti al punim ga sutra do jaja.
Sad će opet kliksaši da komentarišu naše pumpadžije i tako svaki članak o nafti. A auta se ne gase, do trgovine se obavezno upali i odveze. Nedaj Bože da se malo pješači ili sjedne na biciklo.
Benzin ce papreno poskupiti.
Sve drzave preve goleme rezerve benzina i dizela, ocigledno se nesto sprema. Rusija je zabranila izvoz benzina i dizela na 6/8 mjeseci.